Srbija

Policija i dalje traga za nestalim trinaestogodišnjim dječakom

Objavljeno:14.06.2015 - 11:32
A A A Times Arial

I danas se nastavlja intenzivna potraga za trinaestogodišnjim dečakom Stefanom Ilićem, za kojeg se sumnja da je juče otet nedaleko od svoje kuće u selu Banatska Subotica, na teritoriji južnog Banata. S tim u vezi, u policiji je obavljeno nekoliko informativnih razogovora, ali do sada niko nije uhapšen, javlja Anadolu Agency.

Policija nastavlja da kontroliše sva vozila na putevima u tom regionu u potrazi za dečakom, čiji je nestanak prijavljen juče.

Mnistarstvo unutrašnjih poslova Srbije pozvalo je građane, ukoliko imaju bilo kakve informacije da pomognu u istrazi i pronalaženju dečaka, a u saopštenju MUP-a je navedeno da je dečak poslednji put viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva, da je na sebi imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke". Visok je 130 centimetara, braonkaste kose i braon očiju.

Prema nezvaničnim informacijama, policija traga za vozilom tamne boje u kome se, kako se pretpostavlja, nalazi dečak. Na svim prilaznim putevima postavljeni su policijski punktovi, a policajci dežuraju i na prelazima sa Rumunijom, koja je u neposrednoj blizini.

Takođe, prema nezvaničnim saznanjima, Stefan Ilić (13) je, nedaleko od svoje kuće, sa mlađim bratom, ostao sam oko 11 sati jer je otac morao da ode na 15 minuta. Dok su dečaci bili sami naišlo je vozilo tamne boje, Stefan je otet, a mlađi brat uspeo je da pobegne.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da pančevačka policija radi na slučaju prijave nestanka trinaestogodišnjeg dečaka. 

  
 
 
 

Sponsored by Luponmedia