SEZONA GRIJANJA JOŠ NIJE POČELA, A VEĆ SE SMRZAVAMO: Uz ove trikove se ugrijte BEZ KLIME, probajte već večeras!

Praktična žena
SEZONA GRIJANJA JOŠ NIJE POČELA, A VEĆ SE SMRZAVAMO: Uz ove trikove se ugrijte BEZ KLIME, probajte već večeras!
.

Sezona grijanja još nije počela, evo kako se ugrijati bez klime na jeftiniji način.

hladnocaaa

Ako se grozite i same pomisli na paljenje klime, a nemate nikakav drugi način da se ugrijete, postoji par caka kojima možete da olakšate sebi čekanje sezone grijanja.

zima1

- Prvo i osnovno, zatvorite sve pukotine na prozorima i vratima kroz koje može da puše. To je trebalo da uradite još ljetos, ali ni sad nije kasno.

zima2

- Otvorite prozore kad ugrije sunce. Djeluje vam vjerovatno kao previše jednostavno da bi bilo istinito, ali na kraju krajeva, sunce je naš najveći prirodni izvor toplote. Iskoristite ga.

- Zatvorite prozore čim sunce zađe. U suprotnom, sva toplota koju ste prikupili tokom dana i stanu izaći će kroz prozor.

zima3

- Postavite tepihe. Tepisi vam se možda ne uklapaju stilski, ali oni sprječavaju da vam toplota ispari kroz pod. A na kraju, i udobnije je šetati po njima zimi.

- Kupajte se sa otvorenim vratima kupatila, ako je ikako moguće. Tako ćete iskoristiti toplu paru koju pravite dok se kupate.

zima

- Spavajte sa termoforom. Ili prosto napunite plastičnu flašu vrelom vodom. Možete ih staviti i ranije u krevet pa će vas dočekati vrela posteljina i zaspat ćete kao beba.

- Zatvorite sve prostorije u koje ne zalazite, kako toplota ne bi odlazila tamo.

hlll

- Dobro se obucite. Ako sve ostalo slučajno ne pomogne, vunene čarape i zimska odjeća uz šolju vrelog čaja ne mogu da izdaju.

340403-hladnoca-ff

ŽENE PRONAŠLE ODLIČAN TRIK: Evo kako vratiti crnim farmerkama boju na PREJEFTIN NAČIN!

Ne propustite