Evo kako da NAPUNITE mobitel kada NEMA STRUJE

E buraz
Evo kako da NAPUNITE mobitel kada NEMA STRUJE
.

Svi ponekad tražimo neke trikove koji će nam olakšati život, a danas vam donosimo nekoliko trikova za koje do sada sigurno niste čuli.

Naučite kako brzo osušiti odjeću, učiniti cipele vodootpornim, pojačati zvučnike telefona i još mnogo toga.

Učinite cipele vodootpornim

1


Da biste svoje cipele pretvorili u vodonepropusne, trebate samo pčelinji vosak i fen za kosu. Proširite pčelinji vosak na svim svojim cipelama. Zatim upotrijebite fen kako bi rastopili pčelinji vosak, sve dok ga više ne možete vidjeti.

Vaše vodootporne cipele su spremne.

Brže sušite odjeću

2


Stavite svoju mokru odjeću na suhi ručnik. Namjestite ručnik s odjećom unutra. Podignite ga i zakrenite što je moguće čvršće kako biste istisnuli višak vode. Nakon što ste ispustili višak vode, objesite svoju odjeću na vješalicu kako biste je potpuno osušili.

Smrdljive cipele

3

 

Ako imate smrdljive cipele, stavite nekoliko suhih vrećica za čaj unutar svake cipele kako biste apsorbirali miris. Ako vaše cipele nisu samo smrdljive, već i mokre, napunite ih mješavinom riže i sode i ostavite nekoliko dana.

Tijesne cipele

4


Ako su vaše nove cipele tijesne, evo načina kako da ih raširite.  U svaku cipelu nagurajte vlažne novine, koliko god možete. Ostavite cipele da se osuše, a onda uklonite novine.

Zapalite vatru

5


Čips nije samo ukusna grickalica. Masnoća, ulje i kemikalije u krumpirovim (ili drugim) česticama čine ih savršenim za zapaliti vatru.

 Pronađite male, izgubljene stvari

6


Koristite svoj usisivač kako biste pronašli sićušne predmete koje ste izgubili, kao što su naušnice. Samo pokrijte kraj usisavača s čarapama i započnite s pretraživanjem.

Očistite WC školjku

7


Ulijte limenku Coca-Cole u WC školjku i ostavite preko noći. Ujutro samo pustite vodu.

Očistite glavu tuša

8

 

Za čišćenje tuš glave ili kupaonske slavine, napunite plastičnu vrećicu s bijelim octom i pričvrstite ga na tuš glavi gumenom trakom. Ostavite se natopi u octu preko noći i izvadite vrećicu. Izgledat će kao novo.

 Tjelesni miris

9

 

Ako ste zaboravili staviti dezodorans i ne želite mirisati kao da ste bili u teretani, izrežite svježi limun ili naranču u dvije polovice i samo ga trljajte na kožu. Neprijatan miris tijela će nestati.

Pojačajte zvuk zvučnika

10

 

Stavite telefon u staklenu čašu kako biste pojačali glasnoću zvučnika.

Da vam ništa ne pokipi

11

 

Ovaj stari trik uvijek uspije. Da sadržaj vašeg lonca ne bi pokipio, stavite drvenu kašiku preko vrha. Ovo će spriječiti prelijevanje.

 Izvadite SIM karticu kada se otvor zaglavi.

12

 

Ako objesite tenisku loptu sa plafona do nivoa šoferšajbe vašeg automobila, to će vam pomoći da parkirate u garaži. Kada vaš automobil dodirne loptu, onda ste na pravom mjestu.

13


Možete iskoristiti kalendar kako biste zabilježili rođendane najbližih. Na ovaj način ih zasigurno nećete zaboraviti.

14

 

Možete izrezati vrat stare boce i iskoristiti ga da zatvorite pakiranje grickalica, kako bi ostale svježe.

15


Običnu vješalicu možete iskoristiti kao držač knjiga za kuhanje. Na ovaj način će vam biti lakše pratiti određeni recept.

16


Dno velike plastične boce možete koristiti za razblaživanje ili miješanje boje, dok  vrat možete koristiti kao držač za četkicu.

17


Ako želite naoštriti škare, onda uzmite običnu foliju i zarežite nekoliko puta. Na ovaj način ćete za samo nekoliko sekundi naoštriti škare.

18


Neka vam rukavice posluže za čuvanje čavala.

19


Stari držač za knjige može vam poslužiti kao držač za tablet. Na ovaj način ćete uštedjeti novac.

20


Limun može biti odlična zamjena za deterdžent. Pritom je siguran za vaše zdravlje jer ne sadrži kemikalije.

21


Uzmite češalj kako biste izbjegli eventualne udarce u prste prilikom zakucavanja čavala.

22


Nekoliko kukica zakačite za vašu tuš kabinu. One mogu biti jako korisne.

23


Dio od starog sjedišta može vam poslužiti da vam ključevi budu sigurni.

24

 


Koristite magnetske trake za alat. Na ovaj način će vam sve biti nadohvat ruke.

25


Možete koristiti staru bocu od kečapa ako želite praviti palačinke. Na ovaj način je lakše staviti odgovarajuću količinu smjese u tavu.

26


Da biste sačuvali svoj novac od lopova, možete nacrtati nešto preko posljednje četiri cifre i staviti naljepnicu na sigurnosni kod. Neke kartice se mogu čak i smanjiti bez gubitka njihove funkcionalnosti. Međutim, i dalje je najbolje da pripazite da ne oštetite karticu.

27

 

Napunite mobitel

Kreatori ove snimke obećavaju nevjerojatne rezultate samo uz pomoć USB punjača, dva novčića, komada papira i jedne spajalice.

Iako ne možemo garantirati da ovo 100 posto radi, ako snimka ne laže, to je vjerojatno moguće.

Isprobajte ovaj jednostavan trik za punjenje telefona. Detaljno uputstvo pogledajte u videu u nastavku.

 

Ne propustite