Napokon otkrivena tajna kozmetičke industrije koju kriju od Vas, ako ovo uradite i vi ćete KONAČNO zablistati

Moda i ljepota
Napokon otkrivena tajna kozmetičke industrije koju kriju od Vas, ako ovo uradite i vi ćete KONAČNO zablistati
.

Jeste li se ikad zapitali kako slavne osobe uvijek izgledaju zapanjujuće unatoč dobi ili nevoljama? Mi priznajemo da smo malo ljubomorni, ali razumijemo da imaju pomoć vojske osobnih ljepota.

Međutim, osnove učinkovite skrbi jednostavne su i dostupne svima. Pogledajmo zajedno!

1. Ne popustite prednosti krema za sunčanje.

 

o

JESTE LI SPREMNI: Bizaran trend iz devedesetih vratio se u modu, kad vidite o čemu se zapravo radi past ćete sa stolice

Lijepa i zdrava koža ne može se postići bez redovite upotrebe krema za sunčanje. Mamie McDonald, kozmetički stručnjak koji je radio s Madoncom, kaže da će bilo koji drugi napori koji ste napravili biti uzaludno ako zanemarite ovo pravilo. Još jedan poznati kozmetičar, dr. Lancer, savjetuje uporabu krema sa SPF-om ne manje od 30, primijenjenih tokom dana.

2. Nemojte prenatrpati kožu ako se pojavi upala.

o1

 

Većina anti-spot krema sadrže benzoil peroksid koji suši kožu, otežava upalu i povećava proizvodnju sebuma. Alkohol djeluje slično, tako da se nećete riješiti takvih spotova. Dr. Harold Lancer preporučuje vam skrenuti pažnju na piling s salicilnom ili mliječnom kiselinom i čišćenje maski s glinom.

3. Nikad ne zaboravite na vrat.

 

o2

Vrat je dio ženskog tijela koji skoro istodobno otplaće doba vlasnika, pa je vrlo važno brinuti se o tome. Koža ovdje je tanka i zahtijeva njegu kao delikatna kao i vaše lice. Idite dalje od brade, i bit ćete dobro.

4. Uklonite ledenu kocku u kožu.

o3

Domatolog Santa Monica dr. Ava Shamban savjetuje trljanje lica s ledenom kockom nekoliko sekundi kako bi se spriječilo nejasan ten. Ovaj jednostavan trik stimulira cirkulaciju, a vaša koža počinje pozitivno sjajiti.

5. Čuvajte svoje pribor za ljepotu ispravno.

o4

 

Dr. Debra Jaliman upozorava na skladištenje vaših predmeta u kupaonici, jer toplinski i vlažan zrak čini ih bržim. Kreme za lice i druge dodatke za ljepotu koje često ne koristite trebaju biti pohranjeni u hladnjaku.

6. Čuvajte sve što vašoj koži čisti.

o5

 

Dr. Lancer kaže da nikad ne bi trebao dirati vaše lice prljavim rukama. Promijenite jastučnice najmanje jednom tjedno, ako imate suhu ili normalnu vrstu kože ili jednom svaka tri dana ako je vaša koža masna. S vremena na vrijeme očistite zaslon smartphonea.

7. Nemojte koristiti piling i lice spužve, pogotovo ako ste skloni acne.

o6

 

Christie Kidd, stručnjak za njegu kože iz Beverly Hillsa, preporučuje da nikad ne koristite abrazivne proizvode za njegu kože (piling, spužve, četke) ako imate akne: to samo dovodi do upale teže. Bilo koja vrsta kože zahtijeva nježnu čišćenje bez sapuna, i za ublažavanje crvenila i upale, nanesite vodu i aspirinsku tijest na mjesta.

8. Masaža lica pomoći će vam da se riješite krugova ispod očiju.

o7

 

Ole Henriksen preporučuje masažu limfne drenaže protiv krugova ispod očiju. Postupak stimulira protok limfe, koža se smanjuje, a "vrećice" nestaju. Osim toga, možete čak i to učiniti kod kuće - nije teško naučiti.

9. Pazite na ruke.

o8

 

Ruke zahtijevaju jednaku pažnju kao i vrat jer je koža tanka i nježna. Pokušajte raditi u rukavicama, i redovito vlažite kožu s vrhnjem. Također možete nanijeti anti-age kreme na vaše ruke, kao i vaše lice. I ne zaboravite krema za sunčanje!

10. Očistite kožu temeljito.

o9

 

Dermatolog Debra Jaliman ističe da nikada ne biste trebali ići u krevet sa šminkom. Ako to učinite, završit ćete s blokiranim pore i upale. Jednostavno kako zvuči, mnogi još uvijek zanemaruju ovaj savjet.

11. Uvijek skinite grudnjak prije odlaska u krevet.

o11

Koliko god možda bili u iskušenju da napustite grudnjak prije spavanja, čuvši sve stvari o vašim dojkama koje postaju perkier zahvaljujući tome, liječnici upozoravaju na to. Grudnjak, osobito čvrst ili ožičen, ograničava vašu cirkulaciju krvi, što dovodi do zdravstvenih problema. Pored toga, uzrokuje iritaciju kože, nemir zbog nemira i zamračivanje kože ispod trake i žice.

RAVAN STOMAK ZA SAMO JEDAN DAN: Najbrža dijeta koja prži salo za samo 24 sata!

Ne propustite