ONA JE PRAVA LJEPOTICA, A MAJKU JOJ DO SADA NISTE VIDJELI: Ovako izgleda prva Ninina žena sa kojom je dobio kćerku Sandru! (FOTO)

Show
ONA JE PRAVA LJEPOTICA, A MAJKU JOJ DO SADA NISTE VIDJELI: Ovako izgleda prva Ninina žena sa kojom je dobio kćerku Sandru! (FOTO)
.

Amir Rešić Nino za sobom je ostavio tri kćerke iz tri braka, među kojima je i učesnica "Zvezda Granda" Sandra Rešić, koja je svojim nastupom dirnula cijeli region. 

s6

Naime, Nino Rešić, bio je jedan od najpopularnijih folk pjevača na ovim prostorima devedesetih godina. Preselio je na "bolji svijet" prije 11 godina, a njegovim stopama pošla je i njegova kćerka Sandra.

s4

Znate je iz takmičenja "Zvezde Granda", ali njenu majku sigurno niste do sada vidjeli. Sandra je na Instagram postavila sliku sa mamom što je oduševilo sve njene pratioce.

s

KANDIDATKINJI "ŽIVOTA NA VAGI" SRUŠIO SE SVIJET: Ginekološki pregled otkrio ono čega se najviše bojala

"Jao, što ste lijepe obje, mama kao da ti je sestra, mnogo ste slatke, djevojke!!!!", samo je jedan od komentara ispod fotografije Sandre i njene mame.

s5

Da podsjetimo, Slavica je bila  prva supruga pjevača Nina Rešića, a iz tog braka imaju kćerku Sandru. Još dok je ona bila mala Nino i Slavica su se razveli, a onda se on oženio još dva puta.

s3

s2

SANJA KUŽET JE ZAŠTITNO LICE "GRANDA", A SADA JE PROCURILO ČIME SE PRIJE BAVILA: Ljudi ne vjeruju da je to ista osoba

Ne propustite