NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O NOVOM MUŠKARCU: "Ovo više nije mogla da krije"

Show
NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O NOVOM MUŠKARCU: "Ovo više nije mogla da krije"
.

Pjevačica Nataša Bekvalac kaže da je poslije kraha braka sa biznismenom Lukom Lazukićem više ne zanimaju muškarci. 

Pop zvijezda je odlučila da se potpuno posveti kćerkama i poslu . 

natasa-ns

natasa-0

Na pitanje da li je spremna za novu ljubav i novog muškarca ona je odgovorila: 

- Ja sam samohrana majka dvoje djece koja su različitih uzrasta. Jednu muči pubertet, drugu muče zubići, a obje traže moju punu ljubav i pažnju. Sada me zanimaju samo kćerke i posao, ni o čemu drugom ne razmišljam, niti me interesuje. Osjećam se mnogo bolje tako i sretna sam - rekla je Nataša.

natasa4

Nataša je nedavno smimila duetsku pjesmu "Mala plava" sa Cobijem, i ističe da joj je ova pjesma veoma važna.

- "Mala plava" je prekretnica u mojoj karijeri. Uživam da eksperimentišem i da se igram sa muzičkim pravcima, to sam radila kroz svih ovih 20 godina koliko se bavim muzikom. Ako ćemo realno, ovo je više pop od onoga što sam izvodila u prethodnih nekoliko godina. Uživala sam u saradnji sa Cobijem, on je mlad i izuzetno talentovan. Lijepo mi je kada se okružim vedrim i pozitivnim ljudima - priznaje Nataša. 

Nataša je nedavno izjavila kako i dalje vjeruje u ljubav, te ne isključuje mogućnost da i četvrti put izgovori sudbonosno "da". 

Ona se nada da će naredni momak defitinitvno biti onaj pravi sa kojim će dočekati duboku starost. 

natasa-i-luka

Ova fotografija otkriva sve: Evo kako je Nataša Bekvalac izgledala na početku karijere!

Nataša je na pitanje koje joj je djevojačko veče bilo najbolje - kada se udavala za Danila Ikodinovića, Ljubu Jovanovića ili Luku Lazukića, kao iz topa rekla: 

- Tek ću imati svoje najbolje djevojačko večer - priznala je pJevačica za IDJ video. 

natasa

natasa-0

Kome je posvetila OVE STIHOVE: Nakon burnog perioda NATAŠA BEKVALAC dobila inspiraciju za nove pjesme

Bekvalčeva je očigledno spremna da ponovo ode pred matičara, a sada samo čeka da se pojavi "gospodin pravi". 

- Natašu je ovo sve sa Lukom slomilo, ali je ona osoba koja kroz život ide isključivo srcem. U veze ulazi iz ljubavi, funkcioniše na osnovu svih emocija, pa se zato i udavala tri puta. Nedavno smo razgovarale i ispričala mi je da bi se možda udala i četvrti put kada bi se zaljubila i shvatila da je taj muškarac onaj pravi i da je to to. Nju ne zanima šta će drugi reći, jer joj nikad nije bila bitna forma već suština. Pa i javno je često govorila da se "samo srcem dobro vidi" - kaže za "Informer Hit" pjevačicina bliska drugarica. 

natasaaa

natasa

Ona dodaje da je prethodni ljubavni brodolomi nisu uništili, već da je iz svih poraza izašla samo jača. 

- Nata je nastavila život dalje. Bila je slomljena, ali se digla. Shvatila je da ne može nijedan muškarac da je uništi, da ona ima milion razloga da bude srećna, a na prvom mjestu su tu njene kćerke Hana i Katja. Naučila je da njena sreća ne zavisi od muškarca, da može da bude potpuna i kada je sama. 

natasa4

Međutim, izvor ističe da pjevačica nije izgubila vjeru u ljubav, te da po tom pitanju više nije zatvorena. 

- Nataša gura dalje, naučila je lekciju iz svega što joj se dogodilo, ali ne isključuje mogućnost da se ponovo uda. Ona nikada nije pravila barijere u svom životu, pa neće ni sada. Ako se desi nova ljubav, neće bježati od nje. Ako se zaljubi i ludo zavoli tog muškarca, neće bježati od braka, djece... Ionako je kod Nate sve nepredvidivo, čak ni ona sama ništa ne planira, već se vodi onom: kako bude, biće. Vjerujem da ćemo gledati moju Natašu ponovo u bijelom - završava priču pjevačicina drugarica. 

natasa-bekvalac-2

Slučaj sa Lazukićem još uvijek na sudu, a Nataša uveliko radi na novoj pjesmi i spotu, a ono što je mnogima zapelo za oko da Nataša izgleda nikad mršavije.

nata

nata15

Međutim, iako se porodila tek prijene koliko mjeseci, pjevačica je brzo vratila svoju liniju, a onda nastavila da mršavi.

nata5

nata6

nata7

nata8

Iako su joj mnogi poručili da izgleda nikad bolje, postoje i oni koji su se zabrinuli za pjevačicino zdravlje jer je njezina mršavost, kako navode, na granici anoreksije.

nata9

nata10

nata11

nata12

Da li fanovi umišljaju, ili pjevačica zaista ima problem, ostaje da se vidi.

nata13

nata14

Ne propustite