MAJKA KEBINE KĆERKE KOJU NIKAD NIJE HTIO UPOZNATI OBJAVILA DJEVOJČICINU SLIKU: Od poruke ćete se naježiti (FOTO)

Show
MAJKA KEBINE KĆERKE KOJU NIKAD NIJE HTIO UPOZNATI OBJAVILA DJEVOJČICINU SLIKU: Od poruke ćete se naježiti (FOTO)
.

Dragan Kojić Keba pored Igora i Nataše ima i kćerku Inu, koja ima 19 godina, ali koju pjevač nikada nije želio upoznati.

NAKON SKANDALA SA GOLIŠAVIM SLIKAMA, SEVERINA POSLALA PORUKU IGORU: Svi u suzama kad su vidjeli ŠTA JE NAPISALA! (FOTO)​

dragan-kojic-keba-igor-kojic-koncert-loznica-severina-foto-vlada-sporcic-1436921930-701053-765x510

Ina nosi prezime majke Ljiljane - Jevremović.

Njena majka Ljilja povremeno objavi neku poruku na društvenim mrežama u kojima proziva Kebu, a sada je objavila Ininu sliku uz emotivnu poruku:

keba-830x0

- Moj heroj, neće očevo prezime ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra djevojka koja je izdržala tone nepravdi,z bacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje - napisala je Ljilja uz Ininu fotografiju.

ljiljana-jevremovic-ina-830x0

Inače, Ina je 18. februara 2017. godine napunila 18. godina, ali Keba joj ni tada nije čestitao rođendan.

dragan-kojic-keba-19-670x447

PRIČALO SE DA JE PAO U TEŠKU DEPRESIJU: Keba je odlučio progovoriti o svom zdravlju i djevojke koju je udario

Ljiljana kaže da njihova kćerka Ina ne želi da vidi oca i da kada je neko pita o ocu ona krije o kome je riječ. Ina ne živi ni približno očevom standardu. Dok ona i Ljiljana jedva sastavljaju kraj sa krajem, Keba uživa u luksuzu sa svojom porodicom.

- Moje dijete ne živi ni približno očevom standardu. Ona nema predstavu kako on živi i koliko ima novca. Sastavljamo kraj s krajem, ali uspjevamo da se izborimo, dok on živi u luksuzu i ima sve blagodeti ovog svijeta, kao i njegova porodica - rekla je Ljiljana za Pulsonline.

dragan-kojic-keba-7-830x0

 

Ne propustite