ANA NIKOLIĆ NEPREPOZNATLJIVA: Svi su pričali da je smršala, A SADA SE OVAKVA POJAVILA (FOTO)

Show
ANA NIKOLIĆ NEPREPOZNATLJIVA: Svi su pričali da je smršala, A SADA SE OVAKVA POJAVILA (FOTO)
.

Pjevačica Ana Nikolić već duže vrijeme izbjegava medije i bježi od paparazza budući da je nakon trudnoće nabacila nekoliko kilograma viška. 

MODRIĆ SE SPREMIO ZA DODJELU, ALI SVI SU GLEDALI U NJEGOVU SUPRUGU: Kad vidite šta je obukla, SVE ĆE VAM BITI JASNO (FOTO)​

c0f6f6cb073d8167c7c079178c48920c

Kada se Ana nije našla na sceni, nego u publici, na nedavno održanom koncertu svog supruga Stefana Đurića Raste, mnogi su komentarisali da Nikolićeva nije bila specijalan gost, kako se sa pravom očekivalo, zbog toga što nije željela da izađe pred publiku dok liniju ne dovede do savršenstva.

jvpk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0dzn01eqv8vmjliotk4mdq0yjg5mde5otaynziyogm0yjvlody0yjeuanblz5gtas0djgcbotab

Međutim, pjevačica je sada objavila sliku na svom profilu na Instagramu, na kojoj se jasno može vidjeti kako su suvišni kilogrami iza nje, budući da je njeno lice znatno mršavije.

bmak9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwxpzn01eqv8vyjvjmjnmnjm5ndizodm5zdi4mgzjmjvhmznlm2i1yzeuanblz5gtas0djgcbotab

Pratioci su poručili Ani da je ponovo ona stara.

BRENIN SIN SMRŠAO 50 KILOGRAMA, VIŠE NE LIČI NA SEBE: Kada vidite kako sada izgleda neće vam biti dobro

 

 

Pjevačica Ana Nikolić posljednjih mjeseci dosta se trudila kako bi svoje tijelo dovela u nekadašnje stanje.

BILA JE FATALNA, A ONDA SE NAGLO NADEBLJALA: Kao BOMBA je odjeknula vijest da se pjevačica bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA!​

ana-nikolic

Pjevačica naporno vježba i hrani se zdravo, a njene najnovije fotografije su dokaz koliko je smršala.

1

Foto: Pulsonline.rs

Ana se pojavila u crnoj majici i farmericama koje je upotpunila šljaštećom jaknom, a bilo je više nego očigledno da je već uspjela da skine nekoliko kilograma.

2

Foto: Pulsonline.rs

3

Foto: Pulsonline.rs

Reper Stefan Đurić Rasta održao je nedavno koncert u Areni u Beogradu, a među raznim gostima koji su prodefilovali scenom nedostajala je jedna najvažnija: njegova supruga Ana Nikolić.

ana1

Ana Nikolić sinoć nije nastupila na koncertu repera Stefana Đurića Raste u Areni u Beogradu. Pop zvijezda je koncert posmatrala iz lože, ali je odbila da se pojavi na sceni jer smatra da trenutno ne izgleda onako kako bi voljela i dok se to ne promijeni, ne želi da nastupa.

ana2

-Ana već mjesecima bije bitku sa kilogramima, zbog čega se rijetko pojavljuje u javnosti, sem ako je paparaci ne uhvate. To je jedan od razloga zbog kojih nije željela da pjeva sa Rastom, uprkos činjenici da je on postao poznat široj javnosti nakon dueta na njenom albumu 'Labilna',-priča izvor blizak pjevačici, navode mediji.

ana2

-Ona jeste krenula na dijetu i specijalne treninge, ali zbog zdravstvenih problema, skidanje kilograma ide sporije. Sve to utiče na njeno samopouzdanje, koje se lagano urušava. Pogađaju je i internet komentari, pa nije željela da rizikuje i sebi stvara još veći pritisak-kaže izvor.

ana4

-Kada bude spremna, i psihički i fizički, vratiće se na scenu i svi oko nje znaju da će dati svoj maksimum da njeni budući nastupi izgledaju još bolje-završava on.

ana5

ana6 

NIKAD IZAZOVNIJA:Pjevačica se skinula GOLA, a samo jedan DETALJ je imala na sebi! (FOTO)

Ne propustite