MNOGIMA JE BILA OMILJENA TV VODITELJICA, A ONDA JE NESTALA: Ostat ćete bez teksta kada vidite kako Nataša DNK danas izgleda i čime se bavi

Show
MNOGIMA JE BILA OMILJENA TV VODITELJICA, A ONDA JE NESTALA: Ostat ćete bez teksta kada vidite kako Nataša DNK danas izgleda i čime se bavi
.

Za samo tri sezone, koliko je vodila dokumentarni rijaliti "DNK", glumica Nataša Aksentijević postala je prava TV zvijezda. 

O tome svjedoči i njena stranica na Facebooku i video-klipovi s duhovitim opaskama koji su postali najgledaniji na servisu Youtube. I taman kad smo se navikli na zaraznu dozu smijeha srijedom uveče na TV Pink, Aksentijevićeva je odlučila da promijeni "televizijski dres". Prešla je na Prvu. 

- Sada je prvi put da o tome javno govorim. Posao koji sam donedavno obavljala nije mi pružao mogućnost da idem dalje, da pokažem šta i koliko mogu. Skoro da sam priželjkivala ponudu koja je stigla sa TV "Prva", te sam je prihvatila bez mnogo razmišljanja. SvJesna sam da situacija nije bajna i da ne možemo da maštamo o honorarima koji su standard na Zapadu. Ali, adekvatno ću biti nagrađena za svoj rad - rekla je Nataša za magazin "Hello".

natasa

natasa3

ONI SU BALKANSKI BECKHAMOVI: Nose samo papreno skupo, žive na visokoj nozi I ZAVIDI IM CIJELI REGION (FOTO)

 

 

natasa1

natasa2

U julu ove godine mediji su prenijeli vijest da je Nataša u drugom stanju. 

natasa4natasa5natasa6natasa7natasa8

"Super se osjećam. Trudnoću tako dobro podnosim da bih mogla non-stop da budem trudna - kazala je tada Nataša.

natasa9

natasa10

 

Dodala je da su se njeni bližnji veoma obradovali kada su čuli da je ponovo u drugom stanju.

 

KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ OBARA SVE S NOGU: Nikada se ne pojavljuju u javnosti, a PRAVA JE LJEPOTICA

 

 

Ne propustite