MONICA SE POJAVILA NA REVIJI I SVI SU ZANIJEMILI ZBOG OVOG PRIZORA: "Da li stvarno ovako izgleda"

Show
MONICA SE POJAVILA NA REVIJI I SVI SU ZANIJEMILI ZBOG OVOG PRIZORA: "Da li stvarno ovako izgleda"
.

Domeniko Dolče i Stefan Gabana u posljednje vrijeme imaju nešto drugačiji poziv u svijetu mode. Oni čine da se ljudi osjećaju dobro u svojoj koži. 

"Svako od nas je kralj ili kraljica svog života" . - poručio je Domeniko. 

U tom tonu protekla je i čitava modna revija, na kojoj je predstavljeno 150 modela. 

revija5revija6revija7

Tema ovog modnog spektakla bila je DNK, pa su tako na velikom ekranu iza modela sve vrijeme prikazivani otisci pristiju dizajnera ali, što je važnije, DNK samog brenda je više nego očigledno utkan u svaku kreaciju, bilo da se radi o jednostavnoj koktel haljini ili gramuroznoj, ekstravagantnoj toaleti. Šareni, veseli i glamurozni modni show dodatno su uljepšali modeli, za koje su se Domeniko i Stefano posebno potrudili.

revija1

revija2

Pored manekenki, pistom su prošetale i slavne italijanske glumice Monica Bellucci i Izabela Roselini, zatim plus size manekenka Ešli Grejam, a zajedno sa njima i Ema Tin, vikontesa od Vejmouta - prva tamnoputa vikontesa u istoriji Velike Britanije.

monika-beluci

 

Najviše pažnje je izazvala italijanska ljepotica Beluči, koja je nosila crnu haljinu sa bijelim tufnama i koja je još jednom pokazala da godine nemaju nikakve veze... Pa, ni sa čim.

monika1

Slavna glumica je predvodila ostale zvijezde koje su se pojavila na pisti, a među kojima su bile i Eva Hercigova, Karla Bruni, Helena Kristensen, Kiti Spenser, Džesika Jung i druge slavne žene - svaka od njih predstavljajući nešto različito na svoj način.

monika2

Iznad svega toga, glavna poruka koju Dolče i Gabana šalju ovom, i svakom drugom revijom, jeste da svako može da izgleda - i da se osjeća - savršeno, ako na sebi ima idealno skrojenu koktel haljinicu ili glamurozno večernje odijelo. I upravo tako se prodaje italijanski san.

revija3

revija4

revija8

NIJE ODOLJELA PLASTIČNOJ HIRURGIJI: Isplivale fotografije MONIKE BELUCCI iz mladosti, ne liči na sebe (FOTO)

 

 

Ne propustite