Pogledajte šta uspješne žene nikada ne bi obukle za posao

Praktična žena
Pogledajte šta uspješne žene nikada ne bi obukle za posao
.

Prvi dojam je važan, a u tome ključnu ulogu igra vaša odjeća pa je izrazito bitno paziti što nosite. Žene koje se ne brinu o svom izgledu i ne paze na to što će odjenuti na posao rijetki će doživjeti kao uspješne i važne, dok vas, s druge strane, pametni modni odabiri često mogu odvesti daleko.

Prvi dojam je važan, a u tome ključnu ulogu igra vaša odjeća pa je izrazito bitno paziti što nosite, odnosno ne nosite na poslu, a evo koje biste komade trebale odvojiti samo za slobodno vrijeme:

Tenisice

poo

Tajno stilsko oružje uspješnih žena su klasične cipele i štikle, a osim tenisica ne nose ni riskantne trendi modele, poput krznenih natikača.

Neudobnu odjeću

p11

Preuski ili komadi koje morate stalno popravljati također nisu na popisu poslovne odjeće uspješnih žena. Odjeća vas ne bi smjela dekoncentrirati na poslu, a u neudobnim komadima i samopouzdanje će vam pasti, što će negativno utjecati i na posao koji obavljate.

Žene su poludjele za OVOM MAJICOM: Kada vidite ŠTA MOŽE odmah ćete tražiti GDJE DA JE KUPITE!

Nove cipele

ps

Obuća koju ste tek kupili i još je niste stigle rashodati može vas nažuljati tijekom dana provedenog na poslu, pokvariti vam raspoloženje i svu pažnju preusmjeriti na bol. Nove cipele radije isprobajte u slobodno vrijeme i provedite u njima vani nekoliko sati da vidite hoće li vam biti udobne.

Sportsku odjeću

pp

Kako joj i samo ime kaže, ovakva odjeća rezervirana je za sport. Tajicama, trenirkama i majicama s kapuljačom u uredu nije mjesto i nitko vas neće doživjeti kao uspješnu ženu ako stalno nosite takve komade. 

Izazovne komade

pp

U slobodno vrijeme slobodno nosite duboke dekoltee i kratke haljinice, no na poslu ćete u takvim komadima ostaviti pogrešan dojam. Također, mogle biste omesti kolege u poslu.

NASRED ULICE JOJ PUKLA BRETELA, MORALA RUKAMA PRIDRŽAVATI GRUDI: Njen izraz lica sve govori! (FOTO)

Ne propustite