KOLINDA U AMERICI ZAPJEVALA THOMPSONOVU PJESMU: Bizarnu scenu je teško opisati, bolje pogledajte VIDEO!

Region
KOLINDA U AMERICI ZAPJEVALA THOMPSONOVU PJESMU: Bizarnu scenu je teško opisati, bolje pogledajte VIDEO!
.

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović tokom svoje posjete Sjedinjenim Američkim Državama bila je posebna gošća na obilježavanju 25. godišnjice Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA).

kolinda4

Kako piše portal "Index.hr", Kolinda je u jednom trenutku stala za mikrofon i zapjevala pjesmu Marka Perkovića Thompsona Lijepa li si.

Ali Kolinda je izgleda imala problema s riječima pjesme koje je, čini se, čitala mobilnog telefona.

kolinda5

Bizarnu scenu u kojima Kolinda nabada riječi Thompsonove pjesme njišući se uz pratnju benda u kojem je i fratar dok je iznad njih razvijen transparent "Welcome dobro nam došla predsjednice" s hrvatskom i američkom zastavom teško je opisati, ali zato je tu video koji će sve mnogo bolje dočarati.

Kolinda je i prije znala izjavljivati kako voli Thompsonove pjesme (što čitanju riječi s mobitela i ne bi baš reklo), a nije joj prvi put ni da pjeva Thompsona. Isto je radila i na vojnom hodočašću u Lourdesu.

61435258-kolinda-grabarkitarovic

Predsjednica je izjavljivala kako su "neke Thompsonove pjesme dobre za zajedništvo", a da sporne pjesme tog pjevača nije čula.

kolinda

ISPLIVALE DO SADA NEVIĐENE FOTOGRAFIJE: Evo kako je Kolinda izgledala prije 10 godina, druga slika ostavljala bez daha (FOTO)

Ne propustite