Nosimo pelene u Zvezdama Granda, po 5, 6 sati ne idemo u WC! DA LI JE OVO STVARNO ISTINA?!

Show
Nosimo pelene u Zvezdama Granda, po 5, 6 sati ne idemo u WC! DA LI JE OVO STVARNO ISTINA?!
.

Nova sezona popularnog takmičenja "Zvezde Granda" je počela, a između starih članova žirija i pojačanja, došlo je do sukoba već u prvoj emisiji.

z56
Jelena Karleuša, članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" tvrdi da se direktor Granda Saša Popović ponaša kao robovlasnik, te i da članovi žirija moraju da nose pelene jer im ne dozvoljava da odu u toalet.

DOSTA MU JE SVEGA! PRIČALO SE DA GA JE IZBACILA IZ STANA, PA ZGUTALA PILULE! Haris konačno otkrio pravu istinu o vezi sa Radom!

z4

z3

- Mi ovdje imamo pelene kao Kinezi. Ne idemo po 5, 6 sati u toalet, nosimo pelene kod ozbiljnog čovjeka robovlasnika koji ima mnogo. Mi smo sirotinja, ovdje radimo za slavu - rekla je Jelena u svom maniru, na šta se Popović samo nasmijao, a Marija Šerifović je dodala:

zz

- Ja sam zbog toga u prošloj sezoni nosila nošu - nastavila je Marija, a prepirka je počela kada je novi član žirija Zvezda Granda Đorđe David otišao u WC dok je jedna takmičarka izvodina rok pjesmu, što je njegov žanr.

z8

- Nedopustivo je da neko ode do toaleta dok neko nastupa, a Đorđe je to učinio. Popović te sada pita kako je kadnidatkkinja pjevala pjesmu grupe "Smak" a ti se je djelimično, možda čuo, ali da znaš da to nije okej - nastavila je Marija, dok se David pravdao da je sve vrijeme čuo kako je djevojka pjevala.

z7

SVE PRŠTI OD LUKSUZA, A NASRED DNEVNOG BORAVKA OGROMAN BAZEN: Poznati folker i njegova žena žive u vili prepunoj skupocjenih detalja!

Ne propustite