OVO MORATE PROBATI: Vukla je i trzala svoj SREDNJI prst 20 sekundi: Kad vidite rezultat, ostat ćete bez riječi STVARNO NEVJEROVATNO

Zanimljivosti
OVO MORATE PROBATI: Vukla je i trzala svoj SREDNJI prst 20 sekundi: Kad vidite rezultat, ostat ćete bez riječi STVARNO NEVJEROVATNO
.

Ovo su savjeti kako da potpuno izbacite otrovne lijekove iz vašeg života!

Prema drevnoj umjetnosti refleksologije, svaki prst je povezan sa nekim oboljenjem i emocijama

c

Ne možete stalno ići kod ljekara, zato postoji alternativna medicina. Ovo je najjednostavniji, najprirodniji i svakako najjeftiniji način kako da se riješite nekih od problema. Sada možete koristiti neke od ovih briljantnih istočnjačkih tehnika.
Palac: anksioznost i glavobolje

c1

Palac nosi težinu svih odluka. Pored glavobolje i anksioznosti, povezan je i sa slezinom i želucom. Ako vas je nešto od ovoga boljelo, pokušajte nježno da vršite pritisak na njega. Za 3-5 minuta biće vam bolje.

 Kažiprst: frustracija i bolovi u mišićima

c2

On je psihološki povezan sa emocionalnim stanjima konfuzije i straha. Držeći ovaj prst može dovesti do fizičke reakcije sa bubrezima i pomoći im. Pacijenti koji su imali ovakve probleme, izjavili su da se osjećaju bolje nakon ovih masaža. Držite prst i strah i konfuzija će nestati.

 Srednji prst: bijes i umor

c3

Ako osjećate umor ili ako imate problem sa cirkulacijom, pokušajte da vršite pritisak na srednji prst. Takođe pomaže kod problema sa jetrom i ove vježbe stvaraju primjetan efekat opuštanja. Nakon ove vježbe, pacijenti su imali sniženi nivo krvnog pritiska i anksioznosti.

Domali prst: negativnost i problemi sa probavom

c4

Ako sumnjate u sebe ili osjećate negativnu energiju, probajte sa fokusom na ovaj prst. Primjenite pritisak na njega i pomoći će vam oko problema sa varenjem. Ovo takođe pomaže kod respiratornih problema.

UPOZORENJE NA KARCINOM: Obratite pažnju na ovih 9 simptoma, mnogi ne znaju da su ZNAKOVI TEŠKE BOLESTI!

 Mali prst: nervoza i stres

c5

On je uglavnom vezan za probleme sa niskim samopoštovanjem. Dok radite ovu vježbu pokušajte da razbistrite um i razmišljate o sadašnjosti. Ova vježba je dobra ako imate nervnih problema.
Dlan: mučnina i napetost

c6

Dlan je izuzetno važan i možete ga pritisnuti palcem i držati dok napravite tri udaha ili pritisnite dlan i rotirajte. Efikasnost ovog tretmana varira od osobe do osobe, u zavisnosti koliko dobro praktikuje. Bili su od pomoći nekim pacijentima koji su bolovali od raka.
Ruka: protok krvi i snaga

c7

Ova alternativna vježba radi se na isti princip kao i prethodna vježba. Neki pacijenti misle da ih to dovodi bliže meditaciji. Nakon toga povećava se dotok krvi u bubrezima i crijevima, o čemu svjedoče njihove magnetne rezonance.

Ne propustite