SRBIJANSKI POLITIČAR BRUTALNO IZVRIJEĐAO ANU BRNABIĆ, VUČIĆ BIJESAN: "Zamislite da ovo neko kaže bilo čijoj kćeri"

Region
SRBIJANSKI POLITIČAR BRUTALNO IZVRIJEĐAO ANU BRNABIĆ, VUČIĆ BIJESAN: "Zamislite da ovo neko kaže bilo čijoj kćeri"
.

U nevjerici je danas ostala susjedna Srbija, jer je svojom izjavom Željko Veselinović iz Saveza za Srbiju brutalno izvrijeđao premijerku Anu Brnabić.

Naime, on je poručio da premijerku treba zatvoriti u sobu s Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora, a sve neka prate kamere i da se emitira kao reality. 

veselinovic

Ovaj potez zgrozio je javnosti, osuda je stigla i od predsjednika Aleksandra Vučića i ostalih ministara, a sama premijerka nakon što je ovo Veselinović objavio na Facebooku, pitala se je li to društvo za koje se zalaže opozicijski savez, čiji je inače jedan od osnivača Dragan Đilas.

ana-brnabic

"Draga fikus premijerko, želim ti da te jednom taj isti Mitrović zatvori u Zadrugu u četiri zida, bez ključa, s jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj show narod gleda jedno par mjeseci, pa da vidim bi li poslije toga branila najgori ovozemaljski šljam", napisao je Veselinović.

vucic

Iako je ovu sramotnu poruku nakon nekog vremena pobrisao i ispričao se, javnost je u šoku. 

Predsjednik Srbije je poručio da se ovako nešto i može očekivati od takvog profila ljudi i upitao je li "k*eten stvarno to rekao".

vucic

"Zamislite da neko to kaže bilo čijoj kćeri? I oni bi još vodili državu", poručio je Vučić.

vucic

Sada je sve još jasnije: Evo ko je zapravo Davor Dragičević! (VIDEO)

Ne propustite