SVI SU PRIČALI O TIJANI I NJENOM KAMPERU, A ONA JE MISTERIOZNO NESTALA: Nikom nije jesno šta se događa!

Show
SVI SU PRIČALI O TIJANI I NJENOM KAMPERU, A ONA JE MISTERIOZNO NESTALA: Nikom nije jesno šta se događa!
.

Nova sezona "Zvezda Granda" je počela, a to je postavilo i pitanje šta se desilo sa učesnicima prethodne, odnosno da li su uspjeli da naprave prve korake na svom putu do zvijezda. Podsjetimo, ime koje se najviše puta spominjalo u medijima tokom protekle sezone, svakako je bilo ime Tijane Kadović.

kamper
32-godišnja Beograđanka je sve digla na noge već samim svojim pojavljivanjem na audiciji, kada joj je Saša Popović rekao da će biti "prva ozbiljna zvijezda koja je izašla iz ovog takmičenja".

kamper2


Pojavljivanje u prvoj emisiji protekle sezone "Zvezda Granda" bilo je nešto što se prepričavalo sedmicama, budući da je Tijana na snimanje došla u luksuznom kamperu u kom se spremala za nastup daleko od ostalih kandidata, dok su je u stopu pratili tjelohranitelji, ali i čitava svita koju su činili šminkeri, frizeri i asistenti.

kamper1

Iako pjevački talenat nisu mogli da joj ospore, mnogima se, na čelu sa Acom Lukasom, nije dopao način na koji je došla na takmičenje, ali su joj, na kraju, ipak priznali visoku inteligenciju, kao i dar za komunikaciju koji je neophodan za šou-biznis.

kamper3

Svako naredno Tijanino pojavljivanje izazivalo je burne reakcije, počevši od video nadgradnji koje su pratile svaki njen nastup, preko dolaska na snimanje u bade-mantilu, pa sve do razbijanja telefona na sceni i kabaretskih tačaka.

Ipak, ispadanje iz takmičenja pred samo finale izazvalo je bijes Kadovićeve, koja je sugerisala Popoviću da je napravio grešku jer je lišio "Zvezde Granda" "najspektakularnijeg nastupa koje je ovaj šou vidio", te da niko od finalista neće postati zvijezda.

kamper4

Iako su mnogi očekivali da će ovo ljeto obeležiti Tijanino pojavljivanje u TV emisijama ili prve pjesme, ona je naprosto nestala bez traga.

kamper6

Intervjue nije davala, a poslednja objava na društvenim mrežama stara je čak dva mjeseca.

Da li je Tijana Kadović odustala od šou-biznisa ili pak u tišini brižljivo planira veliki proboj na muzičku scenu, vrijeme će pokazati.

ŽENE SU POLUDJELJE ZA NJIM: Selma Bajrami pokazala svog novog momka, EVO O KOME SE RADI?!

Ne propustite