JALA BRAT EMOTIVNOM PORUKOM ČESTITAO ROĐENDAN BUBI CORELLIJU: "Na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog"

Show
JALA BRAT EMOTIVNOM PORUKOM ČESTITAO ROĐENDAN BUBI CORELLIJU: "Na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog"
.

Bosanskohercegovački muzičar Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, jučer je, 22. septembra 2018. napunio 29 godine, a kad je otkucala ponoć fanovi u nevjerovatnom broju su ga obasuli porukama, željama i pozdravima. 

jala-1

Međutim, poruka koja je izazvala najviše pažnje jeste ona koju mu reper Jala Brat. Uz zajedničku fotografiju Jala je u nekoliko rečenica objasnio šta je njemu Buba, te kroz šta su sve prošli da bi bili gdje su sada.

t

"Kažu da se u nevolji prijatelj poznaje, nažalost imali smo mnogo takvih situacija, ali opet mi kažu život to je. Svega se nagledasmo, mnogi su prošli kroz naše živote, što bi rekli hodasmo kroz trnje do ruža, ali na kraju dana ostadosmo jedan uz drugog prijatelju moj, nekad baš kao Yin i Yang ali zajedno do kraja, protiv svih" - počeo je Jala.

buba

"I da, izvini za ovo što te nazvah prijatelju, odavno si ti meni brat, odavno si ti moja krv i život bratov. Mislim da nema potrebe da ti govorim koliko te volim i šta sam spreman da uradim za tebe, samo ću ti poželjeti zdravlja, a sve drugo već odavno možemo sami. Sretan rođendan brate" - zaključio je Jala.

buba-1

.

jala-brat

.

jala-brat

FILIP JE TRUDNOJ ALEKSANDRI SPREMIO VELIKO IZNENAĐENJE: Za rođendan joj je poklonio OVO, oborio je s nogu! (FOTO)

Ne propustite