OVA ČUDNA NAMIRNICA TOPI KILOGRAME KAO OD ŠALE, SVIJET JE POLUDIO ZA NJOM: Sprječava gomilanje masti u jetri, poboljšava varenje...

Praktična žena
OVA ČUDNA NAMIRNICA TOPI KILOGRAME KAO OD ŠALE, SVIJET JE POLUDIO ZA NJOM: Sprječava gomilanje masti u jetri, poboljšava varenje...
.

A ako ste se zasitili kurkume, godži bobica i čija sjemenki, dobra vijest je da je nova egzotična namirnica tu. I zovu je ubicom kilograma.

content-yacon.

6362706915839816345561145

Jakon je krtolasta biljka porijeklom iz Južne Amerike. Sirup i prah korijena ovog povrća uglavnom se koristi kao zdrava zamjena za šećer. Uz to, pomaže da organizam bolje apsorbuje hranljive materije iz drugih namirnica, pomaže kod varenja, blagotvorno djeluje na krvni pritisak, sprječava gomilanje masti u jetri.

yacon-root-superfood-organic-vegan-raw-small

.

yac

.

yacon-slika-66594151

Međutim, žene jakon najviše vole jer pomaže kod mršavljenja. Nema skroba, niskokaloričan je, ali istovremeno zasićuje, pa mnogi tvrde da pomaže u redukcionim dijetama. On ima i blagi laksativni efekat, a uz osjećaj sitosti koji pruža, prvi je izbor mnogih dama koje bi da skinu koji kilogram viška.

1

NAPOMENA:

Ipak, prije nego što probate ovu supernamirnicu, provjerite da slučajno niste alergični.

yaacc

AKO STE SE IKAD PITALI: Evo zbog čega su džepovi na ženskim pantalonama MNOGO MANJI nego na muškim!

Ne propustite