MASSIMO SAVIĆ JE 25 GODINA U BRAKU, POLJUBI ŽENU SVAKI PUT KAD IZLAZI IZ KUĆE: Ona se rijetko pojavljuje u javnosti, a EVO KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Show
MASSIMO SAVIĆ JE 25 GODINA U BRAKU, POLJUBI ŽENU SVAKI PUT KAD IZLAZI IZ KUĆE: Ona se rijetko pojavljuje u javnosti, a EVO KAKO IZGLEDA! (FOTO)
.

Od dobre muzike pjevač porijeklom iz Hrvatske, Masimo Savić, nikada nije odstupio, ono najbolje u muzici je njegov standard. A nije ni odustao od ljubavi sa suprugom Eni, i tako dvije i po decenije.

no03115696

Na sjajna način gradi muzičku karijeru, a vezu sa Eni čuva tako pažljiv. Sve što kaže Maismo sluša se pažljivo, u intervjuima zna da bude beskrajno zanimljiv, baš kao i sa riječima i sa notama.

masimonaslovna

A najznaimljiviji je kada priča o svojoj ženi. Otkrio je tako da mora da je poljubi svaki put kada ona izlazi iz kuće, ljubi je svakom njihovom kratkom rastanku. O otvaranju vrata automobila da ne pričamo!

pjevac
Zna dobro Masimo koliko su ženama važne te sitnice. Koliko je jaka njegova ljubavna priča sa Eni, pokazala je njegova ispovijest u kojoj je otvoreno pričao o borbi sa porocima.

"To što sam ja uspio svoj život da vratim na pravi kolosek nije moja velika pobeda i veliki uspjeh, jer kod mene se nije ni dogodilo veliko oštećenje. Kod drugih kod kojih je oštećenje već nastalo bilo je teško vratiti se na pravi put. Govorim o fizičkom oštećenju, kada bolest zavisnosti već uzme maha. Bilo mi je lako da stanem, jer sam shvatio da je moj prioritet da imam porodicu, da budem otac, i to konzervativan otac. Neko ko je u stanju da svoju kćerku pošalje na fakultet", rekao je 2011. za "Blic".

masimoo

Njegova snaga u teškim trenucima bile su Eni i njihova kćerka Mirna (26), koja je za životnu profesiju odabrala novinarstvo. Za svoju nasljednicu koja živi u Zagrebu Masimo kaže da je veoma samostalna iako su je on i supruga razmazili.

masimo

.

massimo-savic-eni-savic

MILICA TODOROVIĆ JE BILA KUMA NA SVADBI ANĐELKOVIĆA: Kada je ušla u salu, SVI SU OSTALI UKOPANI U MJESTU OD PRIZORA! (FOTO)

 

Ne propustite