ŽENE SA BALKANA SU GUBILE GLAVU ZA OVIM MEKSIČKIM GLUMCEM: Danas ima 52 godine i svi su PRESTALI DA MU DAJU ULOGE, evo zbog čega!

Show
ŽENE SA BALKANA SU GUBILE GLAVU ZA OVIM MEKSIČKIM GLUMCEM: Danas ima 52 godine i svi su PRESTALI DA MU DAJU ULOGE, evo zbog čega!
.

Nemoguće je da se ne sjećate čuvenog Fernanda Kolunge, glavne zvijezde latino sapunica 90-ih godina. Svakako nam je najpoznatiji kao Hose Armando iz "Esmeralde" i Adrijan iz "Marimar", ali je snimio još čitav niz televonela. Zapravo, manji je broj onih u kojima nije uzeo učešća...

esmeralda

.

8m5g6139-copy

.

fernando-colunga

Možda su na Balkanu meksičke sapunice zamijenile one turske, ali to ne znači da je Kolunga u domovini manje popularan... On i dalje važi za jednog od tamošnjih najzgodnih i najseksepilnijih glumaca, premda priznajemo da pomalo živi na račun stare slave.

ferr
Naime, produkcijska kuća "Televisa" u čijim se serijama Kolunga i proslavio prekinula je ekskluzivni ugovor sa njim prije godinu dana, a navodno jer je odbio sporednu ulogu u jednoj humorističkoj seriji.

fernando-colunga-386036008

"Fernandu nije bilo do povratka na mali ekran, pogotovo ne u seriji u kojoj ne bi bio vodeća zvijezda, jer "Supertata" ima za glavne junake nekoliko glumačkih parova. Bio je arogantan prema Rosi, koja mu je poručila da nije više u godinama kada može da odbija uloge, čime mu je još više povrijedila sujetu. Odjurio je iz njene kancelarije zalupivši vrata, a ona je zatim izdejstvovala kod šefova "Televise" da mu ukinu ekskluzivni ugovor sa kojim je zarađivao 115.000 dolara mjesečno", rekao je tada izvor upućen u čitavu aferu.

kolunga1

Ova uloga je trebalo da bude njegov povrataka na male ekrane, no sada Fernando navodno ima drugačije planove - da kaže zbogom karijeri u telenovelama, te da se posveti filmskom platnu. Inače, tokom karijere zgodni Meksikanac zaradio je više od 18 miliona dolara.

kolunga

.

61485328
Inače, ovaj 52-godišnji glumac tokom karijere gotovo da nije imao nijedan skandal, a zanimljivo je da iako je u nekoliko navrata izjavljivao da žei da zasnuje porodicu, te promijenio niz poznatih žena, on je i dalje sam.

KO OVAKO IZGLEDA S 13 GODINA: Kim Kardashian objavila fotografiju iz djetinjstva, FANOVI NE MOGU DOĆI SEBI!

Ne propustite