NE TREBA VAM NIKAKAV TEST: Ovaj simptom 100% pokazuje da ste trudni, POGLEDAJTE OVAJ DIO TIJELA!

Praktična žena
NE TREBA VAM NIKAKAV TEST: Ovaj simptom 100% pokazuje da ste trudni, POGLEDAJTE OVAJ DIO TIJELA!
.

Većina žena je upoznata sa prvim simptomima trudnoće, međutim mnoge ne znaju za ovaj fizički simptom koji 100% dokazuje trudnoću.

Melissa Willets je mlada majka troje djece i poznata kolumnistica koja je otkrila koji je to fizički znak koji nam ukazuje na to da smo trudni i objašnjava kako to da prepoznamo da li se radi samo o simptomu PMS-a ili se ipak radi o trudnoći.

trudnoca1

Evo koji znakovi u trudnoći BEZ GREŠKE otkrivaju da li ćete roditi dječaka ili djevojčicu

Melissa je ispričala kako je do sada mislila da je trudna jer se osjećala umornije nego obično, isto tako bila je i nervoznija i sumnjala je da je trudna zbog ovih znakova.

Međutim, sve je ovo bio lažni alarm osim ta tri puta kada je zaista bila trudna.

trudnoca

Otkrila je kako je za ta tri puta koliko je bila trudna svaki put imala bolne grudi. Ukoliko vas bole grudi dan ili dva to je znak menstruacije, ali ako je bol jača i traje duže to je znak da ste trudni.

trudnoca

OVO VAM DOSAD NIKO NIJE REKAO: Sve činjenice o kućnom testu za trudnoću, svaka žena ih mora znati!

Rana trudnoća se najbrže i najlakše otkriva uz pomoć testa, ali postoje suptilni znakovi koji odaju trudnoću, a najčešće su to bolne i otečene grudi, kao i umor.

1. Umor

umor

Umor je najčešći znak rane trudnoće, a on je posljedica brojnih promjena koje se događaju u tijelu. Prve nedjelje su važne za razvoj ploda, pa je telo opterećeno do krajnjih granica.

Ukoliko sumnjate na trudnoću, ne pokušavajte da se razbudite dodatnim šoljicama kafe - uradite test.

2. Osjetljivost na mirise i ukuse

kni-miris

Mirisi koji vam nisu bili prijatni, poput mlijeka ili dima cigareta, postaće još odbojniji. Poznato je da već u najranijoj fazi trudnoće čulo ukusa postaje izrazito osjetljivo, čak i na najblaže mirise hrane, poput čaja.

Ako vam zasmeta miris omiljenog parfema, možete da pretpostavite da ste trudni.

3. Mučnina i povraćanje

aid4876074-v4-728px-tell-implantation-symptoms-from-pms-symptoms-step-2-version-2

Osjećaj mučnine i povraćanje su sigurni simptomi rane trudnoće. Ako do sada niste posumnjali, vrijeme je da kupite test.

Na svu sreću, mučnine prestanu nakon 12 nedjelja, ali neće ih nužno sve žene osetiti. Po pravilu, mučnina je pozitivna stvar jer povećani nivoi beta-HCG hormona upućuju na rast zametka.

4. Osjetljive grudi

grudi

Ako grudi počinju naglo da vam rastu i postaju bolne na dodir, to je često pokazatelj da ste trudne. Do te promjene dolazi u periodu od šest dana do 6 nedjelja nakon začeća.

Bolne i osjetljive dojke su pre svega normalna i uvek prisutna pojava u ranoj trudnoći. Ako je žena trudna više puta, jačina ove pojave se može donekle razlikovati od trudnoće do trudnoće.

 

Ne propustite