UVIJEK GA JE KRILA OD JAVNOSTI, OVO JE SANJIN PRVI MUŽ: Sada je jasno zbog čega njihov brak nije uspio

Show
UVIJEK GA JE KRILA OD JAVNOSTI, OVO JE SANJIN PRVI MUŽ: Sada je jasno zbog čega njihov brak nije uspio
.

Jedna od najljepših voditeljica u Srbiji, prezenterka emisije "Zvezde Granda" Sanja Kužet, u sretnom je braku i sa suprugom ima sina. 

sanja18

sanja14

No, malo ljudi zna da je Sanja bila u braku sa članom obezbjeđenja Željka Mitrovića, dok je mladencima u jednom hotelu kumovala pjevačica Lepa Brena. 

brena9

Sanja i Zoran Piper upoznali su se dok je ona radila kao voditeljica vremenske prognoze na TV "Pink". 

Poslije samo nekoliko mjeseci zabavljanja izgovorili su sudbonosno "da". 

sanja13

Organizovali su luksuzno vjenčanje na kojem se pojavio veliko broj poznatih ličnosti. Ubrzo nakon toga, Sanja je saznala da je u drugom stanju. 

SVI SU MISLILI DA JE SANJA KUŽET BOMBA, A SADA SE SKINULA U KUPAĆI I POKAZALA TIJELO: Niko ne može vjerovati da ovako izgleda (FOTO)

Sanja i Zoran silno su se obradovali kada su saznali da će postati roditelji.

sanja12

sanja11

sanja10

Međutim, pretpostavlja se da su upravo nakon trudnoće krenule nesuglasice, a par je nakon što se Sanja porodila, odlučio da se rastavi.

Ipak, voditeljica je oduvijek isticala da je sa bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima, te da njihov sin može da viđa oca kad god poželi.

sanja

- Mi imamo zajedničko dijete, pa je nemoguće da nemamo nikakav kontakt. Sve funkcioniše u najboljem redu. Upravo je ovog vikenda dijete kod oca. Sve je kako treba - rekla je svojevremeno za "Blic puls" Sanja.

sanja9

sanja7

 

Ipak, ona je sreću pronašla u drugom muškarcu i danas je u sretnoj bračnoj zajednici, dok je u međuvremenu ponovo rodila sina.

OVO NE SMIJETE PROPUSTITI: Kada vidite kako se Sanja Kužet skockala za prvu emisiju Zvezda Granda, neće vam biti dobro

sanja6

sanja4

sanja

sanja-kuzet-1-830x0

sanja16

sanja18

Ne propustite