HRVATSKA STARLETA SE SLIKALA SA SRPSKOM ZASTAVOM: Sada je sve u Srbiji zapalila onim što je napisala za Kosovo i Albaniju

Show
HRVATSKA STARLETA SE SLIKALA SA SRPSKOM ZASTAVOM: Sada je sve u Srbiji zapalila onim što je napisala za Kosovo i Albaniju
.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih starleta Ava Karabatić, pohvalila se na društvenim mrežama novima aktivnostima koje je očekuje u narednom periodu.

Dotakla se i sve popularnijih rijaliti programa. 

ava15

ava14

ava12

Ava se obratila svima koji se pitaju zbog čega je već duže vreme nema ni u jednom rijalitiju, dala opasku onima koji pominju njeno ime u televizijskim formatima, a potom otkrila da se sa nestrpljenjem priprema za jedan Fashion Week.

ava2

ava1

- Ako ste mislili da sam odustala od rijalitija, e sada ovo niste očekivali. Hvala mojim "prijateljima" što me stalno spominju. Da li vreba opasnost da nekom poremetim nešto? Pa, da. Ali, zato uskoro... S ponosom mogu reći da se vidimo ove godine na Fashion Weeku u Albaniji, ali na Kosovu... I ako vas zanima moje mišljenje o Kosovu, tu sam - završila je Ava na Instagramu, a mnogi su se poslije ovoga zapitali da li starleta zaista misli da je Kosovo u Albaniji?

NAKON PARADE PONOSA OGLASILA SE KARLEUŠA I ZAPALILA SRBIJU: "Reći ću vam šta je opasnije od pedera obučenog u srpsku narodnu nošnju"

 

ava3
Ava se, inače, nedavno slikala sa srpskom zastavom, a da li će se posle svoje "najave" naći u nekom srpskom rijalitiju, ostaje da vidimo.

ava4

 

ava5

Zadranka Ava Karabatić regionalnoj javnosti poznata, po svom ekscentričnom izgledu i ponašanju već neko vrijeme živi u Beogradu, gdje je izgleda konačno pronašla svoj put.

ava1

ava2

 

Naime, Ava koja se inače predstavlja kao profesorica latinskog i talijanskog jezika, manekenka, fotomodel i spisateljica, se sve manje spominje po medijima zbog svojih izjava, a održala je i svoju prvu izložbu slika pod nazivom Java Natale, čak je i najavila knjigu 'Dolina sunca' koja će govoriti o izbjeglicama.

ava3

ava4

ava5

ava16

Avi, čini se, ide dobro na svim poljima pa se na najnovijoj slici na Instagramu zahvalila i svojim fanovima:

ava6

ava8

ava9

ava10

''Ovu objavu htjela bih posvetiti mojim vjernim fanovima koje od milja nazivam 'moji avatari'. Zbog vas sam jača, upornija i ambicioznija. Niste svjesni koliko mi vaša podrška znači i to je najjači lijek kad čitam vaše poruke. Hvala vam'' napisala je ona.

NAKON TRI PROPALA BRAKA, NATAŠA SE PONOVO UDAJE?! "Sada ću IMATI NAJBOLJE djevojačko veče"

 

ava7

ava11

ava12

ava13

 

 

 

Ne propustite