VILA POZNATE DAME NADOMAK BEOGRADA IMA VJEŠTAČKI POTOK U DVORIŠTU: A da vidite šta tek u dnevnom boravku!

Show
VILA POZNATE DAME NADOMAK BEOGRADA IMA VJEŠTAČKI POTOK U DVORIŠTU: A da vidite šta tek u dnevnom boravku!
.

Ekipu srbijanskog tabloida dočekala je u svom domu lijepo raspoložena voditeljica.

- Moram da se pohvalim da je sve ovo osmislio moj suprug, s obzirom na to da je uložio mnogo truda i rada, ne smem da ga ne spomenem. Nažalost, danas niko nije kod kuće, ni Momčilo ni kćerka Sara Mia - priča voditeljica za Pulsonline.

- Stalno smo ovdje, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko ljeta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podsjeća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspio u tome. On brine o cijelom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vjetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovde kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke prije dva poslije ponoći. Ovdje sam u deset ušuškana - rekla je Lea.

kuca5

.

kuca4

.

kuca7

.

kuca1

Na putu do bazena zastali su da bi impokazala vještački potok.

kuca6

- Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sjedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osjećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu... - priča nam Lea kraj potoka, a onda nas odvodi do bazena i otkriva šta se tu dešava.

kuca3

- Ono što je najatraktivnije u našem dvorištu je svakako bazen. Uglavnom Sarini prijatelji dolaze da uživaju kraj bazena. Ovde oni prave žurke, puštaju muziku, roštiljaju i uživaju maksimalno. I ja nemam ništa protiv, bazen i jeste za mlade. Nije nas vrijeme poslužilo, pa nismo izbacili sve što ide uz bazen, garniture, ležaljke, imamo i gumu u obliku flamingosa, pravi ljetni ambijent! Ovdje pored bazena se nalazi i šank - priča Lea.

kuca

Kada ste na bazenu, ne morate da se maltretirate i da idete unutra kada vam nešto treba, ovde imamo i šporet i frižider, kuhinja vam nije potrebna. A kada ogladnimo, napravi moj suprug roštilj i onda dođemo u konobu na ručak - objašnjava Lea.

kuca2

S obzirom na to da je prije nekoliko meseci Lea svoju emisiju “Nedeljko popodne sa Leom Kiš” prebacila na “Grand TV” zanimalo ih je kako joj je u jatu Saše Popovića.

lea-kis
- Manje-više posao je isti, sve sama radim, tražim goste, ali prija mi promjena posle 14 godina. Odličnu saradnju imam sa Sašom. Po pitanju uredničkih stvari slabo pričamo jer se on bavi svojim projektima, a ja svojim, imam odriješene ruke. Ne miješa se u moj rad. Saradnja je samo u smislu ukoliko njemu nešto treba ili meni - poručuje Lea.

Dnevni boravak uređen je u planinskom stilu sa kaminom, bibliotekom...

lea-kis-antonio-ahel-ata-images

OBUKLA SAMO GRUDNJAK: Izašla na ulicu i IZAZVALA KOLAPS U SAOBRAĆAJU!

 

Ne propustite