PJEVAČICA JE OVAKVA UŠLA U STUDIO: Saša Popović ostao na mjestu ukopan, izbezumila ga!

Show
PJEVAČICA JE OVAKVA UŠLA U STUDIO: Saša Popović ostao na mjestu ukopan, izbezumila ga!
.

Indi Aradinović je prilikom jedne promocije pjesme "Čke kosmičke" sve šokirala stajlingom, a najviše je bio iznenađen vlasnik "Grand produkcije".

slika

.

zg1

.

zvezde-granda-grand-specijal-96

Pjevačica Indira Aradinović poznatija kao Indy javno se odrekla sestre Edite Aradinović. Ona je na svom Instagram profilu objavila tu informaciju i šokirala javnost.

O svemu ovome dugo nije govorila, a onda je odlučila da obrazloži svoj postupak.

indira-indy-aradinovic-instagram

.

indira-aradinovic-indi1-670x678

"Meni je zasmetalo zašto ona nije meni privatno to čestitala i privatno dala komentar. To me je zaboljelo i zaista sam morala da odreagujem, kao što je ona stavila na story, tako sam i ja. Jedino koga imam na svijetu je ona, naravno naša majka i otac… Možda je naišao sada neki takav period, ali biće sve to kako treba", rekla je Indy.

Pjevačica nije isključila mogućnost da se pomiri sa sestrom u narednom periodu.

"Ja sam starija i ja ću uvijek da oprostim i popustim", priznala je.

zg

Podsjetimo, Edita je objavila dio sestrine pjesme i to uz komentar:

"Bravo! Nešto najbolje do sada, a to je Indi očigledno protumačila drugačije pa je odlučila da joj pošalje javnu poruku."

2

"Zamolila bih lažnu sestru Editu, da ne postavlja moj spot na story. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje itekako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna. Jer od njenog ulaska na TLZP nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svijetu. Uvijek ista i iskrena vaša Indy", pisalo je u njenoj javnoj poruci.

BOLJE MIJEŠA NEGO ŠTO IGRA BASKET Jedna od najatraktivnijih sportistkinja svijeta ponovo je sama

 

Ne propustite