Mostar: U stanu iznad Novog tržnog centra razvijen lanac prostitucije

Crna hronika
Mostar: U stanu iznad Novog tržnog centra  razvijen lanac prostitucije
Djevojke navuku na neke lagane droge, pa onda na teže dok ih ne učine ovisnicama koje će učiniti sve za drogu.

Iz dobro obavještenih izvora dobili smo informaciju da se u stanu koji se nalazi na Rondou u sklopu Novog tržnog centra odvija organizirana prostitucija.

Lokalni kriminalci su u tom stanu dobro uhodali lanac prostitucije gdje se nerijetko dešava da čak prodaju i maloljetne djevojke od 16, 17 godina, a ima i onih koje imaju malo manje od 50 godina.

S obzirom da je riječ o velikom stambenom objektu, i djevojke, kao i korisnici njihovih usluga mogu bez problema doći do stana i to kroz više ulaza, a da ih niko ne primjeti.

Lokalni mostarski kriminalci imaju više djevojaka koje prodaju i rade po principu, pronađu mušteriju koja preko fotografije izabere sa kojom djevojkom želi da bude. Nakon toga se dogovori  termin susreta i sve se odvija u tom stanu uz najstrožu diskreciju.

Korisnici usluga su lokalni moćnici, tajkuni i političari koji imaju malo dublji džep.

Kako saznajemo cijena je od 50 KM pa do nekoliko hiljada KM, u ovisnosti šta mušterija želi.

Može se izabrati grupni sex, analni, oralni, pratnja na putovanjima, večerama i sl.

Makroi na frekventnim mjestima pronalaze djevojke koje su atraktivne, a imaju ambiciju da na sebi imaju markirane krpice, nakon toga ih uvlače u lanac prostitucije na način da ih prvo navuku na neke lagane droge, pa onda na teže dok ih ne učine ovisnicama koje će učiniti sve za drogu.

 

Ne propustite