HRABRI DUŠAN IZNENADIO DOKTORE: Ponudili mu da ga posjeti Messi, on im rekao "Neću njega" Evo koga želi da mu dovedu

Aktuelno
HRABRI DUŠAN  IZNENADIO DOKTORE: Ponudili mu da ga posjeti Messi, on im rekao "Neću njega" Evo koga želi da mu dovedu
.

Dušan Todorović (4), koji je uz veliku pomoć naroda iz svih krajeva Srbije, u posljednji čas prebačen u Barselonu kako bi mu u tamošnjoj bolnici bila ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i izuzetno ugrozio njegov život, iznenadio je španske lekare koji su mu ponudili da ga posjeti neko od asova tamošnjeg fudbalskog giganta.

d

Podsjetimo, mali Duki je postao jedna od glavnih tema u Srbiji u sedmici za nama, jer je baš tada saopšteno da mu je ostalo manje od nedjelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici, biti ono njajgore.

Hiljade građana se tada uključilo u prikupljanje neophodnih sredstava, slale su se SMS poruke, prikupljao novac na humanitarnim akcijama, mladi i stari su davali koliko su mogli i - došlo se u posljednji čas do 200.000 evra, te je Dušan Todorović u pratnji oca stigao u pomenutu zdravstvenu ustanovu u Španiji.

OBJAVLJEN DIRLJIV SNIMAK DUŠANOVOG POLASKA U BARSELONU: Bolničarka ga je u naručju donijela do helikoptera

Kako se ona nalazi nedaleko od stadiona FK Barselona, čiji prvotimci često, na molbe ljekara, posjećuju najteže oboljele mališane, doktori su upitali Dušana da li bi voljeli da zbog njega dovedu Mesija u bolnicu.

b2

"Neću njega", rekao im je dečkić iz Srbije.


 
Ljekari su se zbunili, pa ponudili jednog drugog igrača Barse:

"Hoćeš da ti dođe Pike u posjetu?"

"Ne".

"A Buskets?"

"Neću".

 
Iznenađena doktorka je onda zamolila Dušanovog oca da mališana pita - kog fudbalera hoće da vidi. Tata je pitao sina, a on kaže:

"Mog Nemanju!".

b
Omiljeni fudbaler malog Dukija je Partizanov defanzivac Nemanja R. Miletić, što je potpuno iznenadilo španske doktore, jer nisu mogli ni da sanjaju da dječaka iz Srbije ne zanimaju Mesi i zvezde Barse, već samo fudbaler beogradskih crno-bijelih.

GEST PILOTA KOJI JE VOZIO DUŠANA NA LIJEČENJE NATJERAT ĆE VAM SUZE NA OČI: ''Ovo ti je zato što se nisi plašio''

Ne propustite