Uz ovih 10 genijalnih savjeta vaše će lice PONOVNO IZGLEDALO MLADO: Isprobajte ih ODMAH!

Praktična žena
Uz ovih 10 genijalnih savjeta vaše će lice PONOVNO IZGLEDALO MLADO: Isprobajte ih ODMAH!
.

Bore i podočnjaci su sveprisutni znakovi starenja, lošeg tretmana kože i loših životnih navika.

Iako ne možemo preokrenuti starenje, s malo pažnje možemo odgoditi pojavu bora i vrećica ispod očiju, ili barem uraditi da se manje primijete. Iako postoje mnoge kreme protiv bora, serumi i dodaci, prirodni načini za uklanjanje su uvijek poželjni. Usvajanje zdravog načina života također pomaže uz prestanak pušenja.

Uklanjanje bora

ml1

Boranje kože uzrokuje prvenstveno starenje ali i drugi čimbenici poput uobičajenih izraza lica, oštećenja od sunca, pušenja i slabe hidratacije. Ne postoji način da se pojava bora može zaustaviti, ali živeći zdravim načinom života i korištenjem nekih prirodnih lijekova, njihova se pojava može odgoditi i kamuflirati.

Bjelanjci

ml2

Uzmite nekoliko bjelanjaka i stavite ih u malu zdjelu. Izmasirajte lice ovim i pustite da se osuši najmanje 15 minuta. Nakon što se osuši, lice isperite toplom vodom. Vitamin A i vitamin B pomažu u smanjenju i postupnom uklanjanju bora.

Maslinovo ulje

ml3

Maslinovo ulje pomaže održati vašu kožu mekom i podatnom. Prije nego što krenete u krevet lagano masirajte lice s nekoliko kapi maslinovog ulja i isperite ga mekim ručnicima.

Sok od limuna

ml4

Masirajte sok od 1 limuna u fine linije i bore na licu prije no što odete na spavanje. Kiselost limuna smanjuje pojavu bora i čini kožu svjetlijom.

Voće i povrće

ml5

Svježe voće i povrće je puno vitamina A i D koji vraćaju sjaj kože i čine ju mlađom.

Uklanjanje 'vrećica' ispod vaših očiju

ml6

Zbog njih možete izgledati starije i umornije. Iako se uglavnom javljaju s godinama, mogu se pojaviti zbog lošeg sna i umora.

Vrećice čaja

ml7

Čaj sadrži prirodne tanine, koji su blagi diuretik, a odavno ih koriste bake ali i modeli na pistama kako bi smanjili napetost očiju.

STRIJE I CELULIT NESTAJU: Provjereni načini da zategnete kožu na butinama i zadnjiici! ODMAH POČNITE

Avokado

ml8

Umor često uzrokuje tamne krugove ispod očiju i to može dodati godine na vaš izgled. Kako bi ti tamni krugovi nestali, stavite kriške zrelog avokada ispod svakog oka ili pokušajte primijeniti tijesto od mljevenih badema i mlijeka.

Krastavac

ml9

Ako su vam oči crvene i natečene, uzmite 2 tanke kriške hladnog krastavaca, ležite i stavite kriške na oči na oko 30 minuta.

Žlice

ml10

Uzmite 2 metalne čajne žličice i stavite ih u hladnjak 10-15 minuta. Nakon što se ohlade, stavite ih na kapke 30 do 60 sekundi. Hladnoća metala pomoći će oživjeti umorne oči i osvježiti vas.

Uklanjanje bora

ml11

Često se pojavljuju kao prvi znakovi starenja, a pušenje ih ubrzava. Dakle, što možete učiniti kako biste ih se riješili? Prije svega bacite cigarete! Također, dva prirodna lijeka navedena u nastavku pomoći će vam odgoditi njihovu pojavu i smanjiti ih nakon što se pojave.

Krastavci i bjelanjci

ml12

Uzmi pola krastavaca, ogulite ga i izrežite u male komadiće, te ih iscijedite. U taj ''sok'' također dodajte bjelance i pomiješajte. Trljajte ovu smjesu preko lica, osobito oko usta. Pustite da odstoji 15 minuta, a nakon toga operite lice vodom.

Kiseli kupus

ml13

Stavite malo kiselog kupusa preko bora 10 minuta, a zatim ga isperite. Jesti kiseli kupus je također dobar način da se spriječe bore jer je dobar izvor vitamina A.

Riješite se stomaka ZA SAMO 10 DANA: Za ovim receptom lude žene širom svijeta!

Ne propustite