DJEČAK KOJI JE DIGAO SRBIJU NA NOGE OTIŠAO NA LIJEČENJE, A ONO ŠTO JE VUČIĆ URADIO JE NEVJEROVATNO: Ovo je za svaku pohvalu!

Region
DJEČAK KOJI JE DIGAO SRBIJU NA NOGE OTIŠAO NA LIJEČENJE, A ONO ŠTO JE VUČIĆ URADIO JE NEVJEROVATNO: Ovo je za svaku pohvalu!
.

Nakon što je poznati glumac Sergej Trifunović javno pozvao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da država novac koji je odvojila za liječenje malog Dušana, uplati za liječenje druge djece koja su na čekanju, Vučić je za "Alo!" odgovorio Trifunoviću.

sergej
''Molim gospodina Aleksandra Vučića da te novce, što je navodno država odvojila danas kad smo prikupili potreban iznos, uplati na naš račun, jer imamo još petoro djece na čekanju. Znam da neće iznevjeriti'' - napisao je Trifunović.

''Podrazumijeva se. Već u ponedjeljak će imati novac na računu. I više od toga što su tražili'' - odgovorio je Vučić za Alo!

vucic

Podsjetimo, predsjednik Srbije je jutros rekao da je razgovarao sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem i premijerkom Anom Brnabić i da su dogovorili da država pomogne malom Dušanu Todoroviću u borbi za život.

vucic

Mali Dušan Todorović (4) iz Svilajca, dečak teško obolio od karcinoma neoblasma, poletio je danas avionom Vlade Srbije uz pratnju ljekara Dečje bolnice u Tiršovoj na liječenje u kliniku u Barseloni.

dusan3

Borba za život dječaka podigla je Srbiju na noge, ujedinivši stanovnike u zajedničkoj borbi protiv dva najveća Dušanova neprijatelja: vremena i nedostatka novca za liječenje.

dusan2

Vlada Srbije ustupila je avion "lir džet" za prevoz dječaka, a kompletan novac za njegovo liječenje uplaćen je na račun klinike u Barseloni ranije danas.

BOJAN JE PLAKAO ZBOG DUŠANA, ODLUČIO JE PRODATI RESTORAN ZA LIJEČENJE DEČAKA, A JA SAM GA PODRŽALA: Ispovijest supruge HEROJA SRBIJE

Ne propustite