STUDENTI PORIJEKLOM IZ SRBIJE OTIŠLI U AMERIKU, PA SAD BJEŽE OD URAGANA: Cijeli svijet na nogama, opasnost sve veća!

Aktuelno
STUDENTI PORIJEKLOM IZ SRBIJE OTIŠLI U AMERIKU, PA SAD BJEŽE OD URAGANA: Cijeli svijet na nogama, opasnost sve veća!
.

Uragan Florens podigao je na noge cijeli sviijet. Od američkog do evropskog kontinenta, svi su uzrujani, a potreba za informacijama o potencijalnoj katastrofi je sve veća.

Srpski studenti koji su na programima Work&Travel-a često su birali Severnu i Južnu Karolinu kao adekvatnu destinaciju za rad, a redakcija srpskog lista Telegraf je pozvala nekoliko agencija da vidimo da li je omladina iz Srbije poslušala savjet i napustila ugroženo područje.

4

(UŽIVO) KUCNUO JE ČAS, U AMERICI KATAKLIZMA: Ovi prizori LEDE KRV U ŽILAMA, deset miliona života u opasnosti!

''Prema informacijama koje sada imamo, svi studenti koji su bili na našem programu, evakuisani su. Obavijestili smo ih na vrijeme i uputili šta dalje da rade, neki su nastavili putovanje po Americi, jer im viza još nije istekla, a neki su, pak odlučili da se vrate kući'' - rekli su iz jedne agencije za Telegraf.

3

Mladi su najčešće slali mejlove, kako bi se informisali o tome šta je najbezbjednije za njih. Posmatrajući neki opšti utisak, nije postojala pretjerana panika i strah, jer je Amerika na vrijeme obavijestila i upozorila sve ljude koji se nalaze u područjima koje je uhvatio Florens.

uragan1

''Zvali su nas i roditelji studenata koji su u Americi, što je potpuno i očekivano, prosto se brinu. Mi smo ih apsolutno smirili, jer razloga za brigu nema, djeca su zaista postupila po našim uputstvima i otišli sa ugroženih plaža.''

Druge agencije su rekle da mladih na njihovim programima u Karolini nema, ali da se nalaze u okolnim područjima i da zaposleni iz njihovih agencija koji su u Americi pomno prate situaciju, kako bi reagovali ako za to bude bilo potrebe.

uragan111

Srbijanski studenti su za sad na sigurnom i daleko su od uragana.

URAGAN DOTJERAO DELFINE DO LJUDI, OVAJ SNIMAK OBILAZI SVIJET: Šibaju vetar i pljuskovi, ovo je katastrofa!

Ne propustite