BOLJE JOJ JE DA NIJE SKIDALA NAOČALE, LJUDIMA ZLO: "Ovaj prizor nikada neću zaboraviti"

Show
BOLJE JOJ JE DA NIJE SKIDALA NAOČALE, LJUDIMA ZLO: "Ovaj prizor nikada neću zaboraviti"
.

Svima je već dobro poznato da Pamela Anderson svoj izgled duguje plastičnoj hirurgiji. 

pamela-anderson-im-badeanzug

pamela-anderson759

pamela-anderson-before-after-1

No, ponovo je javnost ostavila bez teksta.  Kada se pojavila na predstavljanju nove sezone francukse verzije show "Ples sa zvijezdama"  svi su gledali u njeno zamrznuto lice. 

pamela

Pamela je na crveni tepih došla sa sunčanim naočalama, a kada ih je skinula, otkrila je da je ponovo posjetila plastičnog hirurga, iako je prije par godina izjavila da više neće ići pod nož.

pamela1

pamela2

pamela3

PAMELA SE ISFOTOŠOPIRALA I SADA JOJ SE CIJELI SVIJET SMIJE: Obratite pažnju na njen struk!

 

"Ne želim ganjati mladost. Želim iskusiti sva razdoblja svog života i ne bojim se starenja", rekla je 2015. godine u intervjuu za časopis Parade, no njeno zategnuto, nepomično lice bez ijedne bore odaje da je glumica pogazila svoje obećanje. 

Glumica je među prvima popularizirala plastični izgled, a iako u svojim pedesetima izgleda fantastično, odlučili smo se prisjetiti kako je izgledala na počecima karijere prije brojnih plastičnih operacija.

pamela4

Iako cijeli svijet zna za njeno povećanje grudi, o ostalim je hirurškim zahvatima mudro šutjela.

- Ne protivim se plastičnim operacijama. Ono što sam promijenila ostat će sa mnom zauvijek, ali ne želim ništa više - prenosi njenu izjavu Life And Style Mag.

U jednom intervjuu za W magazine Pamela je ispričala da joj proces starenja ne smeta. 

pamela-nsl

pamela-anderson-without-makeup

- Imam divne starije uzore u svom životu, uključujući moju predivnu majku. Starenje nije kraj. Znam da je ispred mene još toliko toga čemu se mogu veseliti - rekla je bivša Playboyeva zečica tom prilikom.

Čini se, ipak, da se glumica nije čvrsto držala svojih odluka. Kad usporedite koliko se promijenila do današnjih dana, teško ju je povezati s mlađahnom ljepoticom s početka karijere.

KAD OPERACIJE KRENU PO ZLU 

Plastična hirurgija sve je popularnija, posebno kada su u pitanju poznate ličnosti. Da novac ne može kupiti ljepotu i zaustaviti godine, pokazuje i niz neuspješnih operacija u svijetu poznatih. Loše plastične operacije nekima su uništile karijeru, ali ih to i dalje ne sputava da redovno odlaze pod nož.

To najbolje dokazuju fotografije u nastavku. 

foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

foto6

foto7

foto8

foto9

foto10

foto11

foto12

foto13

foto14

foto15

foto16

foto17

foto18

foto19

foto20

foto21

foto22

foto23

foto24foto25

foto26

foto27

foto28

foto29

foto30

 

 

 

 

 


 

 

Ne propustite