SAŠA POPOVIĆ PROMIJENIO CIJELI SISTEM "ZVEZDE GRANDA": Žiri će biti u kapsulama i više ništa NEĆE BITI KAO RANIJE! (FOTO)

Show
SAŠA POPOVIĆ PROMIJENIO CIJELI SISTEM "ZVEZDE GRANDA": Žiri će biti u kapsulama i više ništa NEĆE BITI KAO RANIJE! (FOTO)
.

Saša Popović, direktor "Grand produkcije" otkrio je za "Kurir.rs" šta sve gledatelje očekuje u novoj sezoni show programa "Zvezde Granda".

grand-sov-sasa-popovic-band-147-1

"Mnogo toga je novo. Ovo je 13. sezona i nekako razmišljali smo kako da promijenimo cijeli sistem takmičenja i da uvedemo neke novine i promjene kako bi poslije 12 godina Zvezde Granda dobile neku novu formu i neku novu poruku. Ova sezona je interesantna, prvi put je da se članovi žirija takmiče među sobom", otkrio je Saša Popović. 

sasa-popovic

"Pjevači su mentori ove godine i pjevači svojim tasterima i nekim odlukama odlučuje koji takmičar će doći u njihov tim. Žiri se nalazi u zatvorenoj kapsuli. Ne vide kandidata i na osnovu pjevanja daju ocjenama da li su zadovoljni njegovim pjevanjem. Kada otvorimo kapsulu, onda oni vide kandidata i ja ih pitam da li žele uđe u njihov tim, odnosno da mu budu menter. Oni koji su dali "da", oni odlučuju, koji su rekli "ne", njih ništa ne pitamo. Ne postoji ograničenje broja takmičara", otkrio je Popović. 

sasa

"Ako imamo više od jednog člana žirija koji želi tog takmičara u tom slučaju kandidat odlučuje kod koga će da bude. Ali ga prvo pitam  kod koga nećeš i data se on nalazi u neobranom grožđu", napomenuo je direktor Granda i rekao da se poslije toga takmičar više ne može predomisliti. 

grand

"Ako takmičar nije siguran kod koga će da ide, imamo u bekstejdžu mamu, tatu, dečka, djevojka...  i mi pitamo šta oni misle. Imali smo jedan primjer u prvoj emisiji  gdje je mama rekla Đorđa Davida, a sin ili sin kaže neću... Ma to je opšti cirkus", otkrio je detalje Popović.

grand

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović rijetko govori u medijima o svom braku i svojoj djeci.

Saša sa Suzanom ima kćerku Aleksandru (18), a prihvatio je Suzaninog sina Danijela (30) kao vlastitog. 

popovic-620x350

TOLIKO JE NAVLAČILA GAĆICE DA JE BILO BOLNO GLEDATI: A onda se okrenula i priredila OVAKAV prizor! (FOTO)

Direktor najveće produkcijske kuće na Balkanu je svoju mezimicu, kako Kurir saznaje, upisao u privatnu umjetničku školu „Artimedia“ u Beogradu, najskuplju i najelitniju srednju školu u jugoistočnoj Evropi.

sasa-popovic-suzana-jovanovic-promo-bosko-karanovic-2

- Pored brojne djece poznatih koja već pohađaju ovu školu za talente, Popović je odmah nakon prodaje 51 odsto „Granda“ upisao kćerku u ovu elitnu školu. Odabrali su smijer produkcija da bi se Aleksandra školovala da jednog dana može da zamijeni oca u poslu kojim se on već decenijama uspješno bavi - otkriva izvor Kurira.

sasa-popovic-sa-porodicom-foto-ilustrovana-politika-387520300

KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ OBARA SVE S NOGU: Nikada se ne pojavljuju u javnosti, a PRAVA JE LJEPOTICA

sasa-popovic-suzana-jovanovic-promo-bosko-karanovic-1-770x410-1519407152

PRIJE 15 GODINA IMALA JE TEŠKU NESREĆU: Zanijemit ćete kad vidite kako ČUVENA ŽADE DANAS IZGLEDA (FOTO)

Da je kćerka Saše i Suzane prava ljepotica, potvrđuje i ova slika: 

70595-1sasa-popovic

Porodica uživa u raskošnoj vili na Bežanijskoj kosi.

kuca1-0

Popović se može pohvaliti i prelijepom kućom, koja je jedna od najluksuznijih vila u Beogradu.

kuca2

Suzana i Saša su vodili računa da svaki dio kuće bude uređen sa ukusom, pa tako imaju mnoga umjetnička djela na zidovima, kao i neizostavan kamin.

kuca3

Kako je Suzana jednom prilikom izjavila, njihova djeca jedva čekaju da im roditelji odu negdje na odmor ili za vikend, kako bi mogli sami da uživaju u kući.

kucaa

On i njegova supruga vodlili su računa o svakom detalju u kući. Sve blista, a nezaobilazni dio u vili je i bijeli klavir na kojem Saša često zna i da zasvira.

vila8

vila9

Ne propustite