MUŠKARCI OSTALI BEZ DAHA KAD SU JE VIDJELI OVAKVU: Pokazala gola leđa i JOŠ NEŠTO!

Moda i ljepota
MUŠKARCI OSTALI BEZ DAHA KAD SU JE VIDJELI OVAKVU: Pokazala gola leđa i JOŠ NEŠTO!
.

Ona je najbolji primjer kako jednostavnost može biti atraktivna, a to potvrđuju i izrazi lica publike 

Chantel Jeffries oduševila je svojom pojavom, kako muški tako i ženski spol. U toku je velika sedmica mode koja se održava u Njujorku, a trajat će do 14. septembra.

chantel-jeffries4

Ovo je možda i jedan od najvažnijih događaja za cijeli modni svijet. Publika je imala priliku da vidi brojne kracije koje ostavljaju bez daha, a kako je ovo jedna od najpoznatijih nedelja mode na svijetu, prisutni su brojni modeli i influenserke koje žele sve da isprate iz prvih redova. Osim toga, nesumnjivo je da brojne dame žele da privuku pažnju javnosti.

aa

 Manekenka i model, Chantel Jeffries, se na jednoj reviji pojavila u kratkoj bijeloj haljini i time "pokupila" svu moguću pažnju publike. Ona je odabrala jednostavnu haljinu bez leđa, ukrašenu srebrnim detaljima. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, Šantal je odmah odskočila od mase drugih manekenki, o čemu svedoče i izrazi lica publike.

chantel-jeffries2

Chantel je svoj "look" upotpunila visokim potpeticama srebrne boje i torbicom u boji zlata. A dok je lagano i zavodljivo hodala među posjetiocima, fotografi su iskoristili priliku da je fotografišu sa svih strana. Mora se priznati da njenoj savršenoj figuri više nego dobro pristaje ova haljina. Na fotogafiji se vidi da je publika "upija pogledom".

Chantel Jeffries je najbolji primjer kako jednostavnost može biti privlačna, ona je inače poznata po tome što često nosi jednostavne haljine koje otkrivaju njene noge i leđa.

chantel-jeffries1

.

chantel-jeffries

.

chantel-jeffries3

Ne propustite