U NJU IDU DJECA POZNATIH HRVATA, SEVERINA SINU ZA ŠKOLU PLAĆA 40 HILJADA: Evo šta će dobiti za to

Show
U NJU IDU DJECA POZNATIH HRVATA, SEVERINA SINU ZA ŠKOLU PLAĆA 40 HILJADA: Evo šta će dobiti za to
.

Severinin sin Aleksandar ove godine je krenuo u prvi razred. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????#school

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

 

On zajedno s djecom brojnih poznatih Hrvata pohađa Osnovnu školu Matije Gupca na zagrebačkoj Knežiji gdje uči po  međunarodnom programu. 

severina-830x0

Školarina za ovaj program košta 40 hiljada kuna ( oko 10. 000 KM). 

U istu školu svoju kćerku Tessu upisali su Boško Balaban i Iva Radić, a u njoj treći razred pohađa starija kći Ljupke Gojić i Marija Mikića, Jana Sienna, dok je mlađa Mila Amelie također krenula u prvi razred. 

severina

Ova je škola prilično popularna među poznatim Hrvatima, tako da su u njoj učila i djeca Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović te Ante i Martine Todorić.

Severina nakon skandala s fotografijama objavila novu fotografiju: SADA JE SVE JASNO!

Škola osim redovnog (besplatnog) programa, ima i međunarodni program koji se naplaćuje, a nastava na engleskom jeziku organizirana je za učenike od prvog do petog razreda. 
Od 2002. godine postala je jedina škola u Hrvatskoj koja provodi međunarodni program International Baccalaureate Organization, pod pokroviteljstvom UN-a, za djecu od 11 do 15 godina. 

Školarina za jednu godinu školovanja po međunarodnom programu roditelje košta 41 hiljada kuna, a moguće ju je platiti u četiri rate. Tome treba dodati upisninu u iznosu 3000 kuna (oko 789 KM). 

Za drugo dijete koje upišete u ovu školu, kao i svako sljedeće, ostvarujete popust od 10 posto.

Učenici u školi svakodnevno imaju osigurana tri obroka: doručak, ručak i užinu koji se pripremaju u školskoj kantini. Za učenike muslimanske vjeroispovijesti osigurani su obroci pripremljeni prema pravilima halala, a postoje i vegetarijanski i veganski meni.

Udžbenike za tekuću školsku godinu također dobivaju od škole, no napominje se da se neki od udžbenika na kraju godine moraju vratiti.  

Podsjetimo, Severina je nedavno na Instagramu  obilježila polazak svog sina u školu, a na njeziom se licu vidjelo da je itekako ponosna.. 

severina

Da puca od ponosa, Seve je pokazala na Instagramu gdje je objavila fotografiju sa svojim prvačićem.

severina

“Idemo, mamaaa…”, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj prati sina u školu. Za tu se prigodu i pošteno dotjerala: obukla je crno-bijelu prugastu suknju, crni top i sako.

Kombinaciju je upotpunila Pradinim sandalama, te Diorovom torbicom ‘Lady Dior’ čija se cijena kreće oko šest hiljada KM. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

 

 

 

Ne propustite