USVOJILI SU BEBU OSTAVLJENU U KARTONSKOJ KUTIJI: Kad je napunila 10 godina nisu mogli vjerovat šta ih je snašlo!

Zanimljivosti
USVOJILI SU BEBU OSTAVLJENU U KARTONSKOJ KUTIJI: Kad je napunila 10 godina nisu mogli vjerovat šta ih je snašlo!
.

Roditelji koji se, iz bilo kog razloga, odluče da napuste svoju bebu je uvijek srceparajuće i za dijete izuzetno traumatično. Međutim, dešava se i da ta djeca uspiju izgrade ispunjene i sretne živote i takve priče znaju da budu veoma dirljive i emotivne.

Mekenzi Voker je jedna od tih beba koja je uspjela da prevaziće svoj težak početak.

adopt9-13

Kada je imala samo mjesec dana, Mekenzi je, u kartonskoj kutiji, bila ostavljena na željezničkoj stanici u Kini. Srećom, pronađena je na vrijeme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

mackenzie-walker

Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihova kćerka ima nevjerovatan dar za muziku. Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pjesama napamet i pjevala pjesme od početka do kraja. Htjeli su da njeguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pjevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

p

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživjela nevjerovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pjevala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primijetio Mark Karman.

aa

Karman je uspešan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album. 

kenzie-walker

Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i djecu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

curica

OVO JE TITOVA PRAUNUKA: Prelijepa je i mlada, a već sama zarađuje!

Ne propustite