NI ZA ŽIVU GLAVU MEGHAN I KATE NEĆE OBUĆI OVU BOJU, A SADA JE JASNO ZAŠTO: Nosite li je vi?

Moda i ljepota
NI ZA ŽIVU GLAVU MEGHAN I KATE NEĆE OBUĆI OVU BOJU, A SADA JE JASNO ZAŠTO: Nosite li je vi?
.

Znajući koliko je strog dres-kod britanske kraljevske porodice, Kate Middleton i Meghan Markle nije nimalo lako da budu prave modne ikone. Lijepim vojvotkinjama zabranjeno je da pokazuju gole noge, ramena, dekolte, a uz sve to njih dvije se drže i jednog modnog pravila koje im znatno sužava izbor garderobe.

One zapravo izbjegavaju jednu boju, i to ne samo otkad su stupile na dvor već je nisu nosile ni prije nego što su se udale za britanske prinčeve.

.


I dok je garderoba Meghan uglavnom neutralnih tonova, Kate je sklona jarkim bojama. Ipak, jednu nijansu obje obilaze u širokom luku.

 

#fashion Catherine the Duchess of Cambridge wore Queen's diamond pendant earrings ( Duchess of Cambridge participate in a service in Westminster and a reception in Buckingham Palace on July 10th 2018 to celebrate the 100th anniversary of the RAF @royalairforceuk ). Four times Kate wore it. Fabulous ???????????? #katemiddleton #katemiddletonstyle #catherinemiddleton #duchesdofcambridge #fashionista #fashionstyle #fashionblogger #fashiondesigner #british #britishvogue #britishstyle #britishroyals #brand #brandstyle #vogue #voguestyle #voguefashion #voguemagazine #instyle #instylemagazine #influencer #stylish #modelcitizenmag #jewelry #earrings #diamonds #influencer #luxury #queenelizabeth #royalcollection

A post shared by Harry & Meghan William & Kate (@hrhprinceharryandmeghan) on

.


Naime, Kate i Meghan nikada ne nose narandžastu boju, i to iz jednog jednostavnog razloga zbog kog je izbjegavaju i brojni drugi poznati.

 

Which dress do you like? #meghanmarkle #fashionicon #duchessofsussex #meghanstyle

A post shared by Meghan Markle Style (@meghan_marklestyle) on


Narandžasta skoro nikada ne izgleda dobro na fotografijama, pa rijetko ko u njoj djeluje poželjno i prijatno.

katemeghan-1531595323
S druge strane, svi oni koji nisu tako često pred kamerama mogu da se opuste.

Stručnjaci iz svijeta mode kažu da je baš narandžasta, u svim svojim nijansama, hit jeseni pred nama.

fresss

Kraljica to vrlo dobro zna.

kraljica

ČIM DOBIJE PRVU MENSTRUACIJU, OTAC ĆE JE PRODATI ZA 50 OVACA: A onda se pojavio Ivan sa ponudom koju roditelji nisu mogli odbiti!

Ne propustite