Želite zdravo smršati? Ovo je prava stvar za vas!

Ostali sportovi
Želite zdravo smršati? Ovo je prava stvar za vas!
Ne postoji ništa kao samopouzdanje koje dolazi od osjećaja kada ste u kondiciji i sposobnosti da se brinete za sebe.

Ne postoji ništa kao samopouzdanje koje dolazi od osjećaja kada ste u kondiciji i sposobnosti da se brinete za sebe.

AeroKickboxing, planetarno popularni trening se bazira na oblikovanju misića kao i istrajnosti kardiovaskularnog sistema, te sagorijevanju kalorija. Fokus AeroKicboxinga je; ne da napravi od vas borca, već omogućava svladavanje osnova borilačkih vještina uz ritmove muzike i plesne pokrete.

Svaki čas je različit i uzbudljiv tako da dobijete maksimum iz vaseg fitness iskustva i izbjegnete neželjene vrhunce izdržljivosti. Na treningu se također koriste  stacionarne vreće za udaranje za uljepšavanje tehnike, izvođenje realističnih kickboxing kombinacija i povećanje brzine vaše vježbe.Ukratko ćemo vam otkriti kakve su to prednosti ovog treninga.

GUBITAK MASNOĆE:  Muscle i Fitness Magazin ocjenjuju Aero Kickboxing kao broj 1 u sagorijevanju masnoća sa preko 800 sagorenih kalorija u jednom satu treninga! 800 Kalorija! Ništa drugo ne dolazi ni blizu tome.

OBLIKOVANJE: Jeste li ikad primijetili kako bokseri i kick bokseri imaju savršeno oblikovana tijela? Izgledaju kao da satima dižu tegove, ali istina je da oni uopće ne dižu tegove. To je isti izgled koji ćete dobiti sa AeroKickboxing treningom. Dobit ćete čvrstu pozadinu, oblikovane noge i jak gornji dio tijela. 

OSLOBAĐANJE OD STRESA:   Ovo je najveći benefit.Korisnici ovog trenenga  govore da je ovo jedan od vodećih razloga zbog kojeg obožavaju AeroKickboxin. Zbog mentalne snage koju borilačke vještine razvijaju, ljudi  su toliko uvučeni u Aero Kickboxing da se njihovi problemi cine milion kilometara daleko. Najbolji dio je da ćete misliti bistro, oštro i sa više samopouzdanja nego ikad ranije. 

FLEKSIBILNOST: Veliki benefit povećanja fleksibilnosti je bolja cirkulacija krvi i više opusten zivotni stil. 

SAMOPOUZDANJE: Svi znamo to kada izgledate dobro i osjećate se dobro. Zamislite da dodamo " I znam se brinuti o sebi" u formulu. Nema boljeg osjećaja kada znate da ste u kondiciji i da se možete odbraniti ako to budete morali.

Ipak, jedna od najvećih prednosti ovoga treninga jeste u tome to što nije rezerviran za muškarce, već je fokus na ženama i ne poznaje granice po starosnoj dobi.  

Ukoliko želite udovoljiit svome tijelu, umu, osjećati neizmjerno zadovoljstvo nakon ovakve  fizičke aktivnosti...Od sada treninzi AeroKickboxinga  su dostupni i Vama, na lokaciji Skenderija, sve detaljne informacije možete dobiti na kontakt telefon 062 450 408 ili funpage  https://www.facebook.com/pages/Aerokickboxing/1634559560114151?fref=ts.

Ne propustite