ČVRSTA I OBLA GUZA: Radite ovu vježbu i imat ćete ZADNJICU KOJOJ SE SVI DIVE!

Praktična žena
ČVRSTA I OBLA GUZA: Radite ovu vježbu i imat ćete ZADNJICU KOJOJ SE SVI DIVE!
.

Većina žena bi voljela tijelo kao s naslovne strane. 

No, to nije teško postići, ako imate dovoljno volje i želje. 

zadnjica

U nastavku vam donosimo nekoliko vježbi pomoću kojih možete oblikovati svoju guzu. 

zadnjica2

Pridržavajte se ovih vježbi i za mjesec dana imat ćete savršeno oblikovanu guzu.

Prva vježba

1

Potrebno vam je nešto poput tega ili možda neke teže flaše koju ćete podizati. Napravite položaj kao na A.  Nemojte se skroz spustiti, već ovako. Potom se ispravljajte i podižite teg. Leđa neka budu prava. Radite u dvije serije po 10.

Druga vježba

2

Bilo bi dobro kada biste imali ovakve tegove. Uzmite ovako i malo raširite noge. Potom spuštajte tegove na zemlju. Pripazite na držanje. Isto radite dvije serije kao u prethodnoj vježbi.

Treća vježba

3

Ispravite leđa i podignite jednu nogu do koljena ovako kao što je to predstavljeno na slici. Trebate osjetiti zatezanje. Podižite tako obje noge, 25 puta svaku, po dva seta. Ova vježba će vam dobro doći.

Četvrta vježba

4
Šake stavit na pod, noge postavite kao da ćete raditi sklekove. Leđa neka budu prava. Potom podižite jednu po jednu nogu kao što je to prikazano na slici. Radite to 15 puta u dvije serije.

Peta vježba

5
Ova vježba je dobra za istezanje. Stomakom lezite na pod, a onda na ovaj način podignite ruke i noge. Noge skupite i podižite ih 15 puta,  dvije serije.

ONA JE NAJZGODNIJA BOSANKA, SVE JE OBORILA S NOGU: Udahnite duboko prije nego što vidite sljedeće slike, OVO JE TEK POČETAK

PROVJEREN TRIK KOJI VAM GARANTUJE SAVRŠENU GUZU

Tanak struk, naglašeni bokovi, podignuta zadnjica osnovni su efekat koji želio da na našem tijelu naprave omiljene farmerke. 

No, samo jedna detalj na njima će učiniti čuda na našoj figuri. Riječ je o džepovima. 

jeans1

jeans7

Pametno smješten džep na zadnjici ima moć vizuelnog smanjivanja ili povećanja, zavisno od kroja i oblika.

Ako imate malu zadnjicu, odaberite pantalone sa “skrivenim džepovima” koji su pozicionirani visoko na zadnjem dijelu pantalona. Ovakvi džepovi vizuelno će povećati vašu pozadinu i dati vam obline tamo gdje vam nedostaje “mesa”.

jeans2

Sličan učinak imat će i nisko položeni džepovi s naglašenim “poklopcima” – oni će vam dodati obim na zadnjem dijelu tijela, posebno ako su ukrašeni sjajnim dodacima.

jeans3

jeans6

Probleme sa spuštenom zadnjicom riješit će pantalone s malim, plitkim i blago postavljenim džepovima koji će stvoriti efekat i podignutije i kompaktnije zadnjice.

jeans4

jeans5

Ako ste zadovoljni svojim oblinama, ali ne želite da vas pantalone “ugoje” odaberite one sa užim i dužim džepovima, koji će ponuditi idealnu vizuelnu pozadinu za vaše obline.

 

 

Ne propustite