OVO MORATE VIDJETI Princeze i prve dame u kupaćim kostimima: Neke čak mogu nadmašiti i Melaniju Trump

Praktična žena
OVO MORATE VIDJETI Princeze i prve dame u kupaćim kostimima: Neke čak mogu nadmašiti i Melaniju Trump
.

Već smo navikli vidjeti princeze i prve dame u konzervativnoj, službenoj odjeći koja odgovara njihovom statusu. No trebaju i malo odmora, a kao i mi i one vole provesti svoj odmor na plaži. Najbolje je da čak izgledaju izvrsno u kupaćem kostimu i još uvijek uspijevaju zadržati se kraljevskim dostojanstvom.

Ovo su neke fotografije na kojima se moćne dame planeta mogu vidjeti u bikinijima i drugoj laganoj odjeći.

16. Hillary Clinton

 

1

Bill i Hillary Clinton plesali su tijekom svog odmora na plaži Magens Bay, Djevičanski otoci.

15. Melania Trump

 

2

Melania Trump nedavno je podijelila ovu arhivsku fotografiju. Prva dama više ne modelira, ali nije neugodno dijeliti svoje fotografije iz prošlosti.

14. Kate Middleton

 

3

Kate i William uzeli su svoj odmor u Ibizi 2006. godine prije nego što su se oženili. Tabloidi koji su objavili ovu fotografiju spominju da je Kate pokazala svoj dobar ukus u odabiru bikinija. Njezina bijela boja naglašavala joj je tan, dok je njezin oblik - lijepo tijelo.

IMA 43 GODINE, A LICE JOJ JE KAO U TINEJDŽERKE: Pripremite se za šok kad ga vidite, a OVO JE NJENA TAJNA!

13. Beatrice iz York

 

4

Kraljica Elizabetine unuke zapravo ne sviđa službene događaje, a njezina obitelj to podupire u ovoj odluci. Umjesto toga, Beatrice je usmjerena na njezino obrazovanje.

12. Donna Beatrice Borromeo

 

5

Pierre Casiraghi, mlađi sin princeze Monaka, oženio se Beatrice Borromeo, renomiranim novinarom i aristokom, 2015. godine. Već je bila poznata prije svoga braka i bila je čak i lice Chanela, no tada je voljela profesionalnu karijeru u novinarstvu.

11. Kolinda Grabar-Kitarović

 

6

Vjeruje se kako je prva žena predsjednica Hrvatske, 49-godišnja Kolinda Grabar-Kitarović, jedna od najljepših šefova država na svijetu. Ne iznenađuje, samo pogledajte njezinu fotografiju u kupaćem kostimu.

 

10. Soraya Esfandiary-Bakhtiary, kraljica Irana

 

7

Shah Mohammad Reza Pahlavi bio je toliko zadivljen njezinom ljepotom da je odlučio predložiti joj tek nakon što je vidjela svoje fotografije. Nakon vjenčanja, Soraya je vodila dobrotvornu organizaciju u Iranu. Ali brak je završio 1958. zbog neplodnosti kraljice.

9. Caroline, princeza Hanover

 

8hh

Caroline, najstarije dijete Rainier III, Prince of Monaco, i američka glumica Grace Kelly morala su preuzeti sve svoje majčine odgovornosti nakon njezine tragične smrti. Caroline također vodi dobrotvorni fond Grace Kelly, a ona je također zadužena za odbor festivala umjetnosti.

8. Angela Merkel

 

9

Svatko treba odmor. Evo Angela Merkel tokom uskrsnog odmora u Italiji.

7. Princess Stéphanie od Monaka

 

10

Princeza Stéphanie je bila pjevačica (prilično uspješna), modna dizajnerica, pa čak i pokušala biti glumica.Također je veleposlanica UN-a o HIV / AIDS-u.

6. Charlene, princeza od Monaka

 

11

Charlene je rođena u Africi i nekoć bila olimpijski plivačica. Oženio se princom Albertom II. 2011. Danas se smatra da je jedna od najelegantnijih dama u Europi.

5. Princess Charlotte Casiraghi

12

4. Princess Maria-Olympia u Grčkoj i Danskoj

 

13

Maria-Olympia, najstarije dijete i jedina kći Pavla, krunskog princa Grčke i njegove supruge, Marie-Chantal Miller, nije sramežljiva kada je u pitanju pokazivanje svog tijela u bikini, iako je u suprotnosti s njezinim visokim statusom princeze ,

Ona ima profile na različitim društvenim mrežama i dijeli različite fotografije njezina života sa svojim sljedbenicima, uključujući i svoje vrijeme na plaži.

3. Princess Sofia, vojvotkinja Värmlanda

 

14

Prije njezina vjenčanja s princom Carl Philipom, vojvodom Varmlanda 2015. godine, Sofija je bila glamurozni model i reality televizijski natjecatelj. Odustala je od karijere modeliranja i sad se usredotočuje na ljubav.

2. Princeza Madeleine iz Švedske

 

15

Princeza Madeleine je druga kći i najmlađe dijete kralja i kraljica Švedske. Međutim, ona je samo sedmi u nizu sukcesije za švedsko prijestolje.

Kraljica je aktivno uključena u dobrotvorne svrhe, voli putovanje i vjeruje da bi veći dio vremena trebalo potrošiti na svoju obitelj i djecu.

1. Meghan Markle

 

16

Meghan Markle izgleda sjajno u konzervativnoj odjeći i kupaćim kostima. Njezin prekrasni izgled proizlazi iz njezine zdrave prehrane i redovite yoga prakse koja joj pomaže ostati u formi.

 

Koja od tih dama izgleda najbolje u kupaćem kostimu po vašem mišljenju? Podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

Ne propustite