OVO NIJE MOGLA PREŠUTJETI I SVI JOJ SE DIVE: Teniser prozvao Đokovića, a onda je Jelena BRUTALNO ODGOVORILA!

Druga strana sporta
OVO NIJE MOGLA PREŠUTJETI I SVI JOJ SE DIVE: Teniser prozvao Đokovića, a onda je Jelena BRUTALNO ODGOVORILA!
.

Igrači se masovno žale na nesnosne vrućine na US Openu, koje im otežavaju mečeve, a mnogi su uslijed tegoba izazvanih teškim vremenskim uslovima i odustali.

368637-jelena-djokovic-reuter-eric-gaillard-ff

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, čuveni Boris Beker na Tviteru je pružio podršku teniserima koji trpe tropske temperature, ali i veliku vlažnost vazduha, no izgleda da nemaju svi razumijevanja za igrače.

jelena

"Da li je bilo vruće? Kada bih imao šansu da igram za 3,5 milona dolara ja bih igrao i u podne u sred Sahare. Spoljašnji uslovi su dio igre, izađite na teren i dajte sve od sebe, sretno igrači", napisao je bivši teniser Džimi Konors.

61383090-novak-djokovic

Džimijeva izjava izazvala je niz komentara i diskusija, i dok su ga mnogi podržali, bilo je i onih koji su oštro osudili njegov strog stav. Zanimljivo je da je na sve ovo reagovala i Jelena Đoković, koja se rijetko upliće u bilo kakve polemike, no ovog puta odlučila je da stane u odbranu svog supruga i njegovih kolega.

"Ono što ću citirati lijepo opisuje jučerašnju situaciju, s obzirom na to kako sam se osjećala jučer dok sam sjedila tamo. Bilo je brutalno. "Ne trošite svoje zdravlje u potrazi za bogatstvo." Sada sam sigurna da je vaša perspektiva kao šampiona drugačija i ja to poštujem, ali moram da pitam gdje je granica", napisala je Jelena i sudeći po komentarima mnogi su se složili sa njenom objavom.

jelena-i-novak-djokovic-001-03

JELENA BIN DRAI U DUBAIJU UŽIVA U NAJVEĆEM LUKSUZU, A SAD SU JE VIDJELI UŽIVO: Zanijemili su kad su vidjeli njene noge (FOTO)

 

Ne propustite