GROHOTOM MU SE SMIJU OTKAKO SU VIDJELI PAPUČE UZ ODIJELO: A sada se pokušao opravdati i napravio još veću SPRDNJU!

Moda i ljepota
GROHOTOM MU SE SMIJU OTKAKO SU VIDJELI PAPUČE UZ ODIJELO: A sada se pokušao opravdati i napravio još veću SPRDNJU!
.

Svi su ga ismijali kad su ga vidjeli u papučama dva broja manje, Kanje Vest odlučio je da se opravda za modni kiks koji je priredio na vjenčanju repera Tu Čejnsa, a koji je ukrao svu pažnju. Bukvalno ništa drugo nije bilo bitno - svi su gledali samo u noge muža Kim Kardašijan.

VODITELJ MOLIO NOVINARE DA JE NE SLIKAJU: Na svadbi Karića svi su gledali u haljinu Marićeve žene I SRAMAN GORNJI DIO (FOTO)​

Pored uopšte nakaradne kombinacije plastičnih, srebrnih papuča i bel svihi pamučnih čarapa, mnogima je za oko zapao i detalj da su one smiješno male. Da sve bude paradoksalnije, ove papuče koštaju pravo bogatstvo - čak 4.000 dolara!

kim

Kanje je odlučio da rasvijetli misteriju oko veličine papuča, pa je na svom Tviter nalogu objavio dvije fotografije tradicionalnih japanske obuće, ali to je samo dodatno podgrijalo sveopštu sprdnju.

"Japanski način", napisao je on pored fotografije.

Ipak, ovo objašnjenje nije prošlo kod tviteraša - oni su tvrdili da njegove papuče nemaju veze sa drvenim japankama, kao i da njegova peta viri daleko više od santimetar-dva kao što je prikazano na slici.

kanye

Ipak, dotični "japanski način" na koji se Kanje pozvao zaista postoji. Takozvane geta sandale "trebalo bi da budu broj manje od onog koji inače nosite, kako bi vaša peta mogla da strči", piše "Sora News 24".

IZGUBITE POLA KILOGRAMA VEĆ VEČERAS: Popijte ovu smjesu prije spavanja, UJUTRO SE ODMAH IZVAGAJTE!

Ne propustite