Crnogorska policija deaktivirala improviziranu eksplozivnu napravu

Region
Crnogorska policija deaktivirala improviziranu eksplozivnu napravu
.

Profesionalni policijski tim uspješno je deaktivirao improviziranu eksplozivnu napravu, koja je pronađena u poslijepodnevnim satima u crnogorskom gradu Baru.

Nešto prije 15 sati policija je dobila dojavu da se na glavnoj prometnici u Baru nalazi crna plastična vrećica iz koje vire žice te da se sumnja da je riječ o eksplozivnoj napravi.

vc

Grupa za antiterorističke preglede na mjestu događaja utvrdila je da se radi o improviziranoj eksplozivnoj napravi koju su potom policijski djelatnici deaktivirali i sigurno uklonili.

KOLINDA NAJVEĆA ZVIJEZDA U INDIJI, KADA VIDITE SLIKE BIT ĆE VAM SVE JASNO: "Sama kreči stan jer nema novca da plati nekome"

Eksplozivna naprava sadržavala je oko pola kilograma eksploziva, a bila je namijenjena za izvršenje teškog kaznenog djela postavljanjem uz pomoć magneta uz aktiviranje na daljinu, priopćio je MUP Crne Gore.

Policija poduzima aktivnosti na otkrivanju osoba koje su izradile eksplozivnu napravu, kao i osobe koja je bila meta napada.

Iz crnogorskog MUP-a podsjećaju da je policija od početka ove godine preventivnim aktivnostima spriječila 20 likvidacija. Od 12 ubojstva koja su počinjena u 2018. godine rasvijetlila je njih osam, dok je od 22 slučaja ubojstva u pokušaju do sada rasvijetljeno njih 18.

Ne propustite