HRVATICA OTKRILA GENIJALAN TRIK I SAD JOJ SVI ZAHVALJUJU: Evo kako ćete spasiti oguljene štikle (FOTO)

Moda i ljepota
HRVATICA OTKRILA GENIJALAN TRIK I SAD JOJ SVI ZAHVALJUJU: Evo kako ćete spasiti oguljene štikle (FOTO)
.

Hrvatska pjevačica Ida Prester na svom Facebook profilu objavila je genijalan trik kako možete spasiti svoju oguljenu štiklu.

Njen trik je oduševio region i mnogi su uradili isto sa svojim štiklama.

2n9k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1rjn01eqv8vmdfly2vindlmzmflmwflmdyymtg2zjiynmeyytm2yzquanblz5gtas0cngcbotab

Potrebne su vam samo makaze i izolir traka (u boji cipela).

- Izuzetno sam ponosna na ovaj izum - napisala je Ida u opisu fotografije.

Pogledajte njen tutorial:

Znamo da su temperature još uvijek previsoke da bi većina od vas uopće pomislila na hladnije dane, no činjenica je da su u trgovine već stigli jesenski noviteti, a mi smo odlučili istražiti što će se nositi narednih mjeseci kako bismo znali što od obuće zadržati, a što pospremiti za neke bolje dane.

escarpins-pointus-leopard

Iako se mnogi od vas još uvijek ne žele odvojiti od ljetne obuće (a ni ne trebaju), noviteti koji su pristigli u trgovine potaknuli su nas na razmišljanje o nadolazećim trendovima kojima ćemo biti zaluđeni ove jeseni.

print3

Bacite li pogled na jesensku kolekciju, shvatit ćete da je vrlo jasno koja se obuća ističe u gomili, a naglasak je na životinjskom printu.

print1

Popularnost životinjskog printa, a pogotovo bezvremenskog uzorka leoparda, nadjačala je i neodoljive tačkice, a kako se čini, ovaj trend neće utihnuti ni narednih mjeseci.

print

Cipele s uzorkom zebre, leoparda, tigra ili bilo koje druge životinje koja vam padne na pamet odlična su investicija jer njihova popularnost teško da će ikada splasnuti.

prinnnt

U trenu podižu i najdosadniju odjevnu kombinaciju te daju dašak elegancije i profinjenosti čak i ako na sebi imate traperice i običnu majicu.

ani

 

Ne propustite