Odjeća koja podmlađuje svaku damu: Uz ove stilske trikove izgledat ćete nekoliko godina mlađe

Moda i ljepota
Odjeća koja podmlađuje svaku damu: Uz ove stilske trikove izgledat ćete nekoliko godina mlađe
.

Iako je najbitnije kako se osjećate iznutra i kako zračite, nije na odmet pripaziti na stvari koje vas čine fizički starijima. Ovdje ne govorimo o borama niti sijedim vlasima. Odijelo možda ne čini čovjeka u potpunosti, ali mu svakako može pomoći da izgleda i osjeća se bolje. Uz ovih nekoliko trikova prevarite godine i osjećajte se i izgledajte bolje nego ikad. 

Pažljivo s odabirom kroja i broja

t

Vrećaste i prevelike stvari mogu odati dojam viška kilograma čak i ako ih nemate. Odabirite odjeću koja odgovara vašem obliku tijela i nikada se nemojte uvlačiti u premale brojeve koji će rezultirati neugodom i isfrustriranošću. Ako želite neki komad odjeće, ali vam jednostavno ne pristaje takav kakav jest, odnesite ga krojačici koja će ga uz pokoju preinaku učiniti savršenim za vas. 

Nemojte bježati od svijetlih boja

t1

Žene često biraju isključivo neutralne tonove čim zađu u tzv. "godine". Međutim, puno bolji odabir je odjeća vedrih i toplih boja koje će instantno dati vedrinu vašem licu i koje zbilja ne poznaju dobnu granicu. 

Usudite se pokazati noge

t4

Nema potrebe za nošenjem dugih suknji ili hlača čitavo vrijeme. Naravno, ne govorimo da trebate nositi minice poput onih koje ste nosile u studentskim danima, no lepršava haljina ili suknja iznad koljena dovoljno su kratke i zavodljive, a nitko vas neće prozvati za neprimjerenost. Kombinirajte ih uz cipele s udobnim potpeticama kako biste vizualno izdužile noge. 

Sprijateljite se s gravitacijom

t6

Nikada nemojte kupovati grudnjake na slijepo. Oni mogu popraviti vaš izgled i figuru za čak 50 posto. Uvijek pružajte vašim grudima odgovarajuću potporu, a isto učinite i s hlačama i pripazite na to kako vam stražnjica izgleda u njima i proširuju li vas dodatno ili ne. 

Ne propustite