Srbin je našao ukradeni novčanik u centru grada, a evo šta je tražo od vlasnika - SVI SU IZNENAĐENI (FOTO)

Region
Srbin je našao ukradeni novčanik u centru grada, a evo šta je tražo od vlasnika - SVI SU IZNENAĐENI (FOTO)
.

Milomir Đukić (21) iz Ivanjice pronašao je izgubljeni novčanik i ni u jednom trenutku se nije dvoumio šta treba da radi s njim. Znao je da u tim trenucima neko ne zna šta da radi jer je ostao bez ko zna koliko novca i svih kreditnih kartica.

 dd4
Milomir radi na građevini u Beogradu i sama sudbina je baš njega dovela do Slavije gdje je nesrećni mladić ranije tog dana opljačkan. Iako bi mnogi na njegovom mjestu samo produžili dalje, ili, eventualno, pogledali da li je u novčaniku ostalo nešto i za njih, Milomir je riješio da ne bude jedan od tih.

dd1

Podigao je novčanik sa zemlje i obradovao se kada je u njemu našao lična dokumenta. Preko njih je uspio da dođe i do opljačkanog vlasnika, Saše.

- Drug i ja smo radili i krenuli na pauzi da kupimo ručak. Kada smo izašli na ulicu, slučjno smo se okrenuli i vidjeli dokumenta na trotoaru. Uzeo sam ih i preko dokumenata koja su ostavljena u novčaniku, uspio sam da pronađem vlasnika preko Fejsbuka. Naravno da se obradovao kad sam ga kontaktirao. Jeste da situacija nije baš srećna, ali mi je drago što sam ga upoznao. Saša je jedan dobar mladić koji je bio toliko srećan da je donio kolače i sok kada smo se našli da mu predam dokumenta - priča nam Milomir.

d

Lopovi su novac naravno uzeli, ali su ostavivši dokumenta, vlasnika bar poštedjeli muke oko vađenja novih. Jedino lijepo što se izrodilo iz ove situacije je prijateljstvo Saše i Milomira.

ddd3

Jedinu molbu koju je Milomir imao za svog novog druga je da mu javi ako čuje za neki posao. I mi apelujemo na sve kojima je potreban radnik da se jave našoj redakciji ili na mejl novinarke koja je potpisana na kraju ovog teksta.

dd6

Milomir kaže da je vrijedan i mi mu vjerujemo na riječ, a da je pošten i častan - u to ste se uvjerili i sami.

Lopovi u Beogradu svakodnevno opljačkaju mnogo ljudi. Nekada "operišu" sami, nekada u grupi od dvoje-troje, ali uvijek uspiju u svojoj namjeri - da vlasnika novčanika ostave bez istog.

dd5

Nadamo se samo da ima mnogo dobrih ljudi poput Milomira i da se ovakve situacije neće baš uvijek završavati crno.

 

Ne propustite