ŽENE, BIT ĆE VAM DRAGO: Ove cipele će biti hit ove jeseni!

Moda i ljepota
ŽENE, BIT ĆE VAM DRAGO: Ove cipele će biti hit ove jeseni!
.

Kada je u pitanju organiziranje ormara i pripremanje garderobe za jesen, najbolje je početi od cipela.

Znamo da su temperature još uvijek previsoke da bi većina od vas uopće pomislila na hladnije dane, no činjenica je da su u trgovine već stigli jesenski noviteti, a mi smo odlučili istražiti što će se nositi narednih mjeseci kako bismo znali što od obuće zadržati, a što pospremiti za neke bolje dane.

escarpins-pointus-leopard

Iako se mnogi od vas još uvijek ne žele odvojiti od ljetne obuće (a ni ne trebaju), noviteti koji su pristigli u trgovine potaknuli su nas na razmišljanje o nadolazećim trendovima kojima ćemo biti zaluđeni ove jeseni.

print3

Bacite li pogled na jesensku kolekciju, shvatit ćete da je vrlo jasno koja se obuća ističe u gomili, a naglasak je na životinjskom printu.

print1

Popularnost životinjskog printa, a pogotovo bezvremenskog uzorka leoparda, nadjačala je i neodoljive tačkice, a kako se čini, ovaj trend neće utihnuti ni narednih mjeseci.

print

Cipele s uzorkom zebre, leoparda, tigra ili bilo koje druge životinje koja vam padne na pamet odlična su investicija jer njihova popularnost teško da će ikada splasnuti.

prinnnt

U trenu podižu i najdosadniju odjevnu kombinaciju te daju dašak elegancije i profinjenosti čak i ako na sebi imate traperice i običnu majicu.

ani

Ne propustite