NEVJEROVATNO: Nakon tri godine veze otkrila je njegovu veliku tajnu!

Šokantno!
NEVJEROVATNO: Nakon tri godine veze otkrila je njegovu veliku tajnu!
Poznata su razmišljanja oko veze na daljinu, te kako ona jednostavno ne može uspjeti, jer što je daleko od očiju, daleko je i od srca.

Poznata su razmišljanja oko veze na daljinu, te kako ona jednostavno ne može uspjeti, jer što je daleko od očiju, daleko je i od srca. Međutim, Fedra Fabian (25) iz Mađarske i Andrew Wardle (40) iz Britanije prije više od tri godine počeli su vezu preko interneta, a ta veza je sjajno funkcionisala, a uživo su se i vidjeli nekoliko puta, ali niti jednom nisu imali seks.

Emotivno su se povezali i zavoljeli jedno drugo. Nekoliko puta, kada su se vidjeli uživo, Andrew je uspjevao da se opravda Fabiani zašto ne može da ima seks sa njom. Imao je razne izgovore, poput onih da ima infekciju bubrega, a s obzirom da im je veza trajala već tri godine, Fedra je odlučila da se preseli kod njega. 

Tada je saznala za njegovu tajnu.

Wardle je rođen s bešikom izvan tijela, zbog čega nema polni organ. - Nisam se osjećala iznevjerenom. Smatram da je to bila njegova privatna stvar iako sam mu ja djevojka. Mogu samo da zamislim koliko mu je bilo teško da prizna. Teško je ženama da saopšte partneru da ne mogu da imaju djecu, a kako li je tek bilo njemu - ispričala je Fedra u jednom intervjuu. 

Ovaj medicinski fenomen je veoma rijedak. Fedra je odlučila da ostane sa svojim momkom i da zajedno potraže pomoć. U Londonu su mu potvrdili da mogu da ga operišu i da mu promijene život. Andrew je da bi se lakše izborio sa ovim problemom u mladosti koristio razne droge, među kojima su ekstazi i LSD

Ne propustite