Davor Dragičević: Ovo je prvih 13 imena koji su ubili Davida

Aktuelno
Davor Dragičević: Ovo je prvih 13 imena koji su ubili Davida
.

“Šta i koga krijete? Gde je Davidov donji veš?”, pisalo je na transparentima koje su držali okupljeni građani na večerašnjem protestu u centru Banjaluke.

''Dragi naš Davide, 152. dan tražimo istinu i pravdu. Ko je ubio Davida Dragičevića. Bio sam u Agenciji za istragu i zaštitu, dokumenti će biti predati.

david3

Dragan Lukač, Darko Ćulum, Darko Ilić, Nedeljko Lubura Željko Karan, Đorđe Rađen, Milorad Rađen, njegov otac, inspektor Siniša Kondić, Nebojša Topalović –  policajac, Mile Bošnjak -načelnik jedinice u Upravi, Dubravko Kremenović – visoki funkcioner, Bojan Karanović – inspektor, 13 trenutno, a ukupno ih ima 82 na spisku.

Imaju rok do 5. oktobra da pohapse sve sa liste. Dolazi međunarodni tim advokata, pa da vidimo šta će im odgovoriti, nadam se da neće. 

Predsjedniče, premijerko, pozicijo, opozicijo, vidjećete šta hoće Davor Dragičević, ne budete li rekli istinu. Džaba vam predizborne kampanje, glavno pitanje je – Ko je ubio Davida Dragičevića?'', povikao je večeras pred okupljenim građanima u Banjaluci, Davor Dragičević, otac stradalog mladića.

david

Pročitana je i “Davidova molitva” i okupljeni su otpjevali pjesmu “Klinac u getu” uz povike “Pravda za Davida.

Pred kraj večerašnjeg okupljanja ponovo se svima obratio Davor Dragičević.

''Sutra ćete čuti još jednog svjedoka. Rekli su u MUP RS da su se zaigrali, pa ga ubili. Vidjećete svi zločinci, 5.10. šta hoću. Pravda za Davida će biti vječna'' poručio je on na večerašnjem održanom skupu koji je održan na Trgu Krajine u Banjaluci 152. put

.davor3

Ne propustite