NAKON SKANDALA SA SLIKAMA, OGLASIO SE I KEBA: Severina je odmah zaplakala kad je ČULA ŠTA JOJ JE REKAO!

Show
NAKON SKANDALA SA SLIKAMA, OGLASIO SE I KEBA: Severina je odmah zaplakala kad je ČULA ŠTA JOJ JE REKAO!
.

Nakon skandala sa nagim fotografijama Severine Kojić, sada se oglasio i njen svekar, Dragan Kojić Keba.

Kao i cijeli region, i Keba je vidio sporne slike koje kruže internetom, pa je požurio da joj pruži podršku.

keba-i-seve-640x400

Kebi je, kako piše Informer, sin Igor najprije rekao da se Seve strašno potresla, pa joj je pjevač odmah poručio "da se ne uzbuđuje, jer izgleda savršeno!"

severina-i-igor-kojic-2f5b9e881bd0afdd637ff97aafa341c8-view-article

- Keba je veoma blizak sa snajkom Severinom. Znao je da će se ona živa pojesti zbog nove afere u kojoj se našla. Odmah ju je pozvao, Keba je dobar svekar, nije želio da je osuđuje, već joj je rekao da je cijela porodica Kojić uz nju. Onda je razgovor okrenuo na šalu i izgovorio rečenicu koja je Severini izmamila osmijeh: "Snajka, što se, bre, nerviraš?! Super su ti slike, izgledaš kao boginja! Znaš šta bi žene dale da izgledaju kao ti?! Baš te briga ko je pustio fotke. Mogu samo da ti pljunu pod prozor" - za Informer priča izvor blizak pjevaču, kako je Kojić za tren uspeo da oraspoloži pjevačicu.

keba-severina

Kako ovaj list dalje piše, Kebi nije svejedno što cijela nacija gleda njegovu snahu bez odjeće, ali je shvatio da nema ništa od kukanja i nerviranja. Odlučio je da je ohrabri, kako Seve ne bi ponovo pala u depresiju kao prije 14 godina, kada je isplivao njen snimak sa jahte.

dragan-kojic-keba-igor-kojic-koncert-loznica-severina-foto-vlada-sporcic-1436921930-701053-765x510

- Igor se za sada drži, ali je svjestan da nije mala stvar da mu svi gledaju golu ženu. Keba je zbog svega toga u haosu, ali nijednog trenutka ništa loše nije rekao, već oboma daje vjetar u leđa. Keba je svjestan da će i njega ljudi prozivati zbog snajkinog skandala, ali je spreman na to - završava priču izvor.

12835-6756905513677793

 

Ne propustite