NESTAO ZORAN MARJANOVIĆ: Na grobu Jelene Marjanović pojavila se misteriozna poruka!

Region
NESTAO ZORAN MARJANOVIĆ: Na grobu Jelene Marjanović pojavila se misteriozna poruka!
.

Zoran Marjanović (40), optužen za ubistvo supruge i pjevačice Jelene Marjanović (33), nestao je nakon što je polovinom jula pušten iz zatvora!

Poznanici, komšiluk i svi kažu da Zorana nisu videjli od kako je 12. jula pušten iz Centralnog zatvora i da imaju utisak da je u zemlju propao.

19-1000x0

 - Nisam vidjela Zorana otkako je pušten na slobodu. Viđamo njegovog oca Vladimira, čak i Zoranovu malu kćerkicu Janu, ali njega nema nigdje. Kao da je u zemlju propao! Počinje da se šuška da možda čak i nije tu, u kući, ali ko zna! Čudi nas da nije negdje sa kćerkicom otišao do parka ili keja, gde ju je redovno vodio. Ali sada vidimo Janu samo u pratnji Vladimira.

1277857-jelena-marjanovic-forenzicari-foto-kurir-facebook-ls

Ne viđamo Zorana ni u dvorištu - kaže jedna od komšinica, koja je željela da ostane anonimna.

 U prodavnici, u kojoj Marjanovići redovno kupuju, ispričali su gotovo identičnu priču.

- Svi članovi porodice Marjanović najnormalnije i redovno dolaze ovde da kupuju, ali ne i Zoran. Njega niko nije vidio. Otac Vladimir i ostali redovno dolaze u radnju, kupuju hranu, sredstva za higijenu i ostalo, ali Zoran ne - kaže jedna od radnica prodavnice.

jelena-marjanovic-3

Kuća porodice Marjanović u Borči jučer je djelovao pusto. Ispred nje su bila parkirana dva porodična automobila, a u dvorištu nije viđen niko od ukućana. Čak ni njihov pas.

Proveo 301 dan u zatvoru!

Jelena Marjanović je imala samo 33 godine kada je ubijena. Misteriozno je nestala 2. aprila, kada je otišla da džogira na nasip u Crvenki kod Borče, odakle se nikada nije vratila. Sutradan je pronađeno njeno tijelo u kanalu, sa brojnim ranama po glavi i tijelu. Njen suprug Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra prošle godine, a u Centralnom zatvoru je bio do 12. jula, kada mu je Apelacionu sud ukinuo pritvor.

zoran-marjanovic-03-blic-dejan-briza-1000x0

Uslijedila je nova optužnica, a njegovi advokati uložili su prigovor na nju. Viši sud u Beogradu potvrdio je nedavno optužnicu protiv Marjanovića, koja ga tereti da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu Jelenu Marjanović. Riječ je o dopunjenoj optužnici Višeg tužilaštva iz juna.

59c123a3-febc-4e49-9309-60710a0a0a66-vladimir-zoran-marjanovic-preview

Njegovi advokati su se žalili na rešenje o potvrđivanju optužnice, o čemu treba da odluči Apelacioni sud u Beogradu.

353473-marjanovicipomen-ff

Jedino je primijetno da je poslije više mjeseci na grobu ubijene Zoranove supruge Jelene ostavljeno novo cvijeće, ali i misteriozna i emotivna poruka. Na Jelenin grob postavljena su dva nova buketa s vještačkim cvijećem u staklu. Jedna je u obliku suze sa bijelim i roze veštačkim ružicama, a druga u obliku spojena dva srca, u kojem se nalaze crvene ružice, ali i bela gipsana figura malog anđela. Na njoj je zalepljen papirić, na kojem je ćirilicom štampana emotivna poruka:

117986-capture-20171008-131213

- Voljeni ne umiru dok žive oni koji ih vole - glasi poruka na cvijeću.

Nije poznato ko je ostavio cvijeće, a prema riječima izvora “Alo!” sumnja se da je to uradio upravo Zoran.

gbvk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvww1fn01eqv8vytg5y2zlmju5yzi5odyyztjlmmnhotvlmjrmntu2zjeucg5nkzmczqooaighmae

- Dva spojena srca su nešto što asocira na ljubav. U jednom od njih se nalazi anđeo. Sumnja se da je to ostavio upravo Zoran - kaže izvor blizak porodici.

jelena-i-zoran

Poslije nepunih deset meseci, koliko je Zoran bio u zatvoru, pušten je na slobodu 12. jula. Vozilom njegovog advokata dovezen je u svoj dom u Borči, gdje mu se obradovala najviše mala Jana, koja je istrčala sa jednom sandalicom na nozi kako bi ga zagrlila.

jelena-marjanovic-2

Dan kasnije viđen je na kapiji zajedno sa svojim ocem, kako prati gošću, a od tog trenutka je potpuno nestao. Dok jedni tvrde da je riješio da promijeni način života i da ne izlazi iz kuće, počele su da kruže priče da je netragom nestao, s obzirom na to da ima potpunu slobodu kretanja, iako se protiv njega vodi postupak zbog sumnje da je ubio suprugu Jelenu.

jelena-marjanovic-krsmanovic-zoran-marjanovic

(Novi.ba/Alo.rs)

Ne propustite